Ημερολόγια

Εδώ θα βρείτε τα ημερολόγια της dreamy.gr τα οποία μπορείτε να παραλάβετε έτοιμα. Παρέχεται η δυνατότητα custom made αλλαγών!

Για παραγγελία προϊόντων, επικοινωνήστε μαζί μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Ημερολόγιο για οργάνωση γάμου

Ημερολόγιο για οργάνωση γάμου
Το ημερολόγιο για οργάνωση γάμου περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο σας σωστά και έγκαιρα, όπως λίστα οργάνωσης γάμου βήμα βήμα με ένδειξη πόσους μήνες πριν πρέπει να γίνει κάθε βήμα, λίστα καλεσμένων, λίστα δικαιολογητικών για έκδοση άδειας γάμου κ.α.!
Παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής της εικόνας και του κειμένου του εξωφύλλου, εισαγωγή αφιέρωσης, προσθήκης ή αφαίρεσης σελίδων της λίστας των καλεσμένων, ανάλογα με τις ανάγκες σας! Μάθετε περισσότερα...
Τιμή: 18 ευρώ

Ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης

Ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης
Το ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να οργανώσετε τη βάπτιση του παιδιού σας σωστά και έγκαιρα, όπως λίστα οργάνωσης βάπτισης βήμα βήμα με ένδειξη πόσους μήνες πριν πρέπει να γίνει κάθε βήμα, λίστα καλεσμένων, λίστα δικαιολογητικών για τέλεση βάπτισης κ.α.!
Παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης ή αφαίρεσης σελίδων της λίστας των καλεσμένων, ανάλογα με τις ανάγκες σας! Μάθετε περισσότερα...
Τιμή: 16 ευρώ

Πως να βρω την ισορροπία μου - Ημερολόγιο για μαμάδες

Πως να βρω την ισορροπία μου - Ημερολόγιο για μαμάδες
Το ημερολόγιο ισορροπίας για μαμάδες περιλαμβάνει 20 βήματα για να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στους πολλαπλούς σας ρόλους και να οργανώσετε την καθημερινότητά σας, ώστε να καταφέρετε να απολαμβάνετε τη ζωή σας και τη μητρότητα και να αποτελείτε ένα υγιές πρότυπο για τα παιδιά σας. Το ημερολόγιο περιλαμβάνει πρακτικές συμβουλές και το απαραίτητο υλικό για να τα υλοποιήσετε! Παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης περισσότερων των 10 planners για την υλοποίηση στόχων, ανάλογα με τις ανάγκες σας! Μάθετε περισσότερα...
Τιμή: 18 ευρώ

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης

Ημερολόγιο εγκυμοσύνης
Το ημερολόγιο εγκυμοσύνης περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να κρατήσετε τις αναμνήσεις από την εγκυμοσύνη σας και να προετοιμαστείτε για τον ερχομό του μωρού σας, όπως λίστα για την προετοιμασία σας βήμα βήμα με όσα θα πρέπει να φροντίσετε πριν τον ερχομό του μωρού, πίνακες για τα ραντεβού και τις εξετάσεις με πεδία για καταγραφή της ημερομηνίας και της ώρας, των στοιχείων του γιατρού/νοσοκομείου, των θεμάτων που θέλετε να συζητήσετε με τον γιατρό και τις συστάσεις του, πίνακα για τον έλεγχο της υγείας σας με πεδία για την καταγραφή του βάρους, της πίεσης κ.α., πίνακα για να καταγράφετε τις "κλωτσιές"και τις κινήσεις του μωρού, 12 πεδία για τις φωτογραφίες της κοιλίτσας σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κ.α.. Παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης αφιέρωσης σε περίπτωση που προορίζεται για δώρο! Μάθετε περισσότερα...
Τιμή: 18 ευρώ

Οδηγός οργάνωσης για την επιστροφή στο σχολείο

Οδηγός οργάνωσης για την επιστροφή στο σχολείο
Ο οδηγός οργάνωσης για την επιστροφή στο σχολείο (μέγεθος Α4, 29.7 x 21 cm) περιλαμβάνει λίστα με όσα θα πρέπει να φροντίσετε πριν το άνοιγμα των σχολείων (οργάνωση της ντουλάπας, οργάνωση του γραφείου, δημιουργία προγράμματος μελέτης, κούρεμα κ.α.), λίστα για όσα θα χρειαστείτε, λίστα για καταγραφή των ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ που έχετε ήδη για κάθε παιδί, λίστα για τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα χρειαστεί να αγοράσετε, λίστα για καταγραφή των σχολικών που υπάρχουν ήδη για κάθε παιδί, λίστα για τα σχολικά είδη που θα χρειαστεί να αγοράσετε, λίστα "Τι πρέπει να περιέχει η τσάντα του νηπιαγωγείου", λίστα "Τι πρέπει να περιέχει η τσάντα του παιδικού σταθμού", λίστα αγορών, λίστα για σχολεία, φροντιστήρια, ΚΔΑΠ κ.α., λίστα για ιδέες για κολατσιό και χρήσιμους συνδέσμους με ιδέες για το σχολείο.
Ο οδηγός διαθέτει 17 σελίδες με υλικό για ένα παιδί. Για κάθε επιπλέον παιδί προστίθενται οι απαραίτητες σελίδες, χωρίς επιπλέον χρέωση!
Τιμή: 8 ευρώ

Οδηγός προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα

Οδηγός προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα
Ο οδηγός προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα (μέγεθος Α4, 29.7 x 21 cm) περιλαμβάνει λίστα με τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν (όπως "Κάνουμε τη λίστα δώρων", "Καθορίζουμε το μενού των Χριστουγέννων" κ.α.), λίστα για το μενού των Χριστουγέννων, λίστα για τα δώρα, λίστα για τα χριστουγεννιάτικα ήδη που θα χρειαστείτε, λίστα για είδη χειροτεχνίας για κατασκευές με τα παιδιά ή και για την κατασκευή των χριστουγεννιάτικων καρτών, λίστα "Τι θα περιλαμβάνει το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης", λίστα για ψώνια, λίστα παραληπτών για τις χριστουγεννιάτικες κάρτες, λίστα με χριστουγεννιάτικες οικογενειακές παραδόσεις και χρήσιμους συνδέσμους με ιδέες για τα Χριστούγεννα.
Τιμή: 8 ευρώ

Για παραγγελία προϊόντων, επικοινωνήστε μαζί μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...