• Αρχική
 • Blog
 • Ιδέες για μία υπέροχη βάπτιση ή πάρτυ γενεθλίων ανήμερα του Πάσχα

Ιδέες για μία υπέροχη βάπτιση ή πάρτυ γενεθλίων ανήμερα του Πάσχα

Έχετε προγραμματίσει τη βάπτιση ή τα γενέθλια του παιδιού σας ανήμερα του Πάσχα; Πάρτε ιδέες για μία "dreamy" πασχαλινή βάπτιση/πασχαλινό πάρτυ γενεθλίων ή ακόμη και για το οικογενειακό τραπέζι του Πάσχα και ζητήστε από τους δεκάδες δημιουργούς της 1ης μηχανής σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα dreamy.gr να σας κατασκευάσουν τα χειροποίητα είδη που θα χρειαστείτε!

Ιδέες για βάπτιση ή πάρτυ γενεθλίων ανήμερα του Πάσχα

Λέξεις - κλειδιά για μία πασχαλινή βάπτιση/πασχαλινό πάρτυ γενεθλίων: λαμπάδες, σοκολατένια αυγά, λαγουδάκια, καρότα, κοτοπουλάκια, κυνήγι κρυμμένων πασχαλινών αυγών, κόκκινο, άνοιξη

Οργανώστε ένα κυνήγι κρυμμένων πασχαλινών αυγών για τα παιδιά! Πως; Δημιουργήστε μία σειρά από αινίγματα, κάθένα από τα οποία θα οδηγεί τα παιδιά στο σημείο στο οποίο είναι κρυμμένα κάποια σοκολατένια αυγουλάκια, καθώς και στο επόμενο αίνιγμα. Εφοδιάστε τα παιδιά με καλαθάκια, για να τα γεμίσουν με αυγουλάκια. Φροντίστε το τελευταίο αίνιγμα να οδηγήσει σε μία πινιάτα αυγό, την οποία θα έχετε γεμίσει με γλυκύσματα, μικροδωράκια, χρωμοσελίδες και δραστηριότητες! Εμπλουτίστε τη διακόσμηση με πινακίδες που θα βοηθήσουν τα παιδιά να βρουν που βρίσκονται κρυμμένα τα αυγουλάκια και δημιουργήστε ίχνη από τις πατημασιές του λαγού του Πάσχα!

Εγγραφείτε και συγκρίνετε προσφορές από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για χειροποίητα είδη βάπτισης ή πάρτυ γενεθλίων (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βιβλίο ευχών, μαρτυρικά, διακόσμηση, πινιάτα, ποδιά νονάς ή νονού, μπάνερ ονόματος κ.α.) όπως τα θέλετε, ώστε να τα αποκτήσετε στις πιο οικονομικές τιμές! 

Χειροποίητα καλαθάκια με λαγουδάκι από τενεκεδάκι

1. Χειροποίητα καλαθάκια με λαγουδάκι από τενεκεδάκι από mumsgrapevine.com.au

Χειροποίητη πινιάτα πασχαλινό αυγό

2. Χειροποίητη πινιάτα πασχαλινό αυγό από ohhappyday.com

Χειροποίητο προσκλητήριο για πασχαλινή βάπτιση / πασχαλινό πάρτυ γενεθλίων λαγουδάκι

3. Χειροποίητο προσκλητήριο για πασχαλινή βάπτιση / πασχαλινό πάρτυ γενεθλίων λαγουδάκι από livinglocurto.com

Αντί για κουφέτα μπορείτε να προσφέρετε σοκολατένια αυγουλάκια!

Χειροποίητη μπομπονιέρα - δωράκι πουγκί λαγουδάκι

4. Χειροποίητη μπομπονιέρα - δωράκι πουγκί λαγουδάκι από perikizininelisleri.com

Χειροποίητη δαχτυλόκουκλα λαγουδάκι από τσόχα

5. Χειροποίητη δαχτυλόκουκλα λαγουδάκι από τσόχα για μπομπονιέρα ή δωράκι σε πασχαλινή βάπτιση / πασχαλινό πάρτυ γενεθλίων από felting.craftgossip.com

Απογειώστε τη διασκέδαση με παιχνίδια και δραστηριότητες όπως το παιχνίδι της επόμενης φωτογραφίας ή το "Pin the tail on the easter bunny"!

Χειροποίητο παιχνίδι λαγουδάκι με υφασμάτινα καρότα

6. Χειροποίητο παιχνίδι λαγουδάκι με υφασμάτινα καρότα από pinkstripeysocks.com

Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για χειροποίητα είδη βάπτισης ή πάρτυ γενεθλίων (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βιβλίο ευχών, μαρτυρικά, διακόσμηση, πινιάτα, ποδιά νονάς ή νονού, μπάνερ ονόματος κ.α.) όπως τα θέλετε, ώστε να τα αποκτήσετε στις πιο οικονομικές τιμές, απλά περιγράφοντάς τα με μία αγγελία!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...