• Αρχική
 • Blog
 • Χριστουγεννιάτικα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης για μαγικά Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης για μαγικά Χριστούγεννα

Ενισχύστε τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και δημιουργήστε αναμνήσεις με τα παιδιά και τον σύζυγό σας, υιοθετώντας μία νέα οικογενειακή παράδοση, το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης. Πάρτε ιδέες από τα πιο "dreamy" χριστουγεννιάτικα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης και ζητήστε από τους δεκάδες δημιουργούς, που φιλοξενεί η διαδικτυακή πλατφόρμα σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα είδη κατά παραγγελία dreamy.gr, να σας το κατασκευάσουν όπως το θέλετε!

Χριστουγεννιάτικα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης

Το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από Γερμανούς Λούθηρους τον 19ο αιώνα για τη μέτρηση των ημερών από την 1η Δεκεμβρίου έως την ημέρα των Χριστουγέννων! Τα τελευταία χρόνια έχει εξαπλωθεί και στη χώρα μας και αξίζει να το υιοθετήσετε. Τα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης έχουν συνήθως 25 παράθυρα/κουτάκια/θήκες κ.λπ., όπου μπορείτε να τοποθετήσετε δραστηριότητες (Παραδείγματα: 'Δείτε μία χριστουγεννιάτικη ταινία', 'Διαβάστε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι', 'Γράψτε γράμμα στον Άγιο Βασίλη', Στολίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο', Φτιάξτε χριστουγεννιάτικα γλυκά', 'Μάθετε τα κάλαντα' κ.α.), σοκολάτες, δωράκια, χριστουγεννιάτικα ποιήματα και τραγούδια, χριστουγεννιάτικες ιστορίες και εικόνες από πίνακες ζωγραφικής σχετικούς με τα Χριστούγεννα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, για να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας. Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για χειροποίητα χριστουγεννιάτικα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης κατά παραγγελία, όπως τα θέλετε, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά!

Χειροποίητο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα κάλτσες

1. Χειροποίητο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα κάλτσες από etsy.com

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα σπιτάκι

2. Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα σπιτάκι από popsugar.com

Χειροποίητο χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης πουγκιά σε τελάρο κεντήματος

3. Χειροποίητο χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης πουγκιά σε τελάρο κεντήματος από archzine.com

Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης Άγιος Βασίλης

4. Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης Άγιος Βασίλης από fabartdiy.com

Ξύλινο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

5. Ξύλινο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης από lovechicliving.co.uk

Ξύλινο χριστουγεννιάτικο δέντρο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

6. Ξύλινο χριστουγεννιάτικο δέντρο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης από nikkisplate.com

Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για χειροποίητα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα κατά παραγγελία (custom made), όπως τα θέλετε, απλά περιγράφοντάς τα σε μία αγγελία, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά! Για δωρεάν υλικό και ιδέες, γίνετε μέλος στην ομάδα dreamymemoriesProject η οποία απευθύνεται στις σύγχρονες μητέρες και δημιουργήθηκε για να τις βοηθήσει στην οργάνωση της καθημερινότητά τους, ώστε να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στους πολλαπλούς ρόλους τους οποίους κατέχουν και να καταφέρουν να προσφέρουν ποιοτικό χρόνο στα παιδιά τους, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων, οι οποίες, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι καθοριστικές για τη διαμόρφωση μίας υγιούς προσωπικότητας!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...