Ιδέες για baby shower

Αναζητάτε ιδέες για baby shower; Δείτε τις πιο "dreamy" και πρωτότυπες ιδέες για baby shower και ζητήστε από τους δεκάδες δημιουργούς της 1ης μηχανής σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα dreamy.gr να σας κατασκευάσουν τα χειροποίητα είδη που θα χρειαστείτε!

Ιδέες για baby shower

Τι είναι το baby shower; Το baby shower είναι ένα πάρτυ για την έγκυο, στο οποίο τη "λούζουν" (shower) με δώρα για το μωρό που περιμένει. Πρόκειται για αμερικάνικο έθιμο. Το baby shower διοργανώνεται από κάποια φίλη, αδελφή ή ακόμη και τις μέλλουσες γιαγιάδες, αλλά όχι από την ίδια την έγκυο, για να μη θεωρηθεί ότι το κάνει για τα δώρα. Το baby shower γίνεται συνήθως από τον 7 - 8 μήνα εγκυμοσύνης της μέλλουσας μαμάς και προσκαλούνται μόνο γιναίκες. Η διοργάνωση ενος baby shower μπορεί να περιλαμβάνει ότι περιλαμβάνει οποιοδήποτε πάρτυ ή μία βάπτιση, δηλαδή κεράσματα, διακόσμηση, προσκλητήρια, δωράκια, βιβλίο ευχών, πινιάτα, photo booth, παιχνίδια κ.α.. Αν στο πάρτυ σκοπεύετε να ανακοινώσετε το φύλο του μωρού, χρησιμοποιήστε ουδέτερη διακόσμηση, που να μην το προδίδει. Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για χειροποίητα είδη για baby shower κατά παραγγελία, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά!

 

Θέμα baby shower βροχή

1. Θέμα baby shower βροχή από ohhappyday.com για να 'λουστείτε' γενικότερα

Προσκλητήρια baby shower πάνες

2. Προσκλητήρια baby shower πάνες από etsy.com

Δωράκια baby shower κολοκύθες

3. Δωράκια baby shower κολοκύθες από etsy.com

Οι κολοκύθες συμβολίζουν τη μητρότητα.

Ευχολόγιο baby shower ελεφαντάκι με μπαλόνια

4. Ευχολόγιο baby shower ελεφαντάκι με μπαλόνια από soumae.org

Πινιάτα baby shower πελαργός

5. Πινιάτα baby shower πελαργός από thehousethatlarsbuilt.com

Ο πελαργός θα μπορούσε να κρατάει μία κούκλα μωράκι στο φύλο του μωρού που περιμένετε και να το ανακοινώσετε με αυτόν τον τρόπο. Στο εσωτερικό του μπορείτε να συμπεριλάβετε και τα δωράκια του πάρτυ.

Κονκάρδες baby shower

6. Κονκάρδες baby shower από etsy.com για τη μαμά, τη θεία, τις γιαγιάδες, τη νονά κ.α.

Παιχνίδι προβλέψεων για baby shower

7. Παιχνίδι προβλέψεων για baby shower από etsy.com για να γράψουν οι καλεσμένοι τις προβλέψεις σας για το μωρό, το φύλο, το βάρος, το ύψος, το χρώμα των μαλλιών του κ.α.

Παιχνίδι baby shower για το φύλο του μωρού μελισσούλες

8. Παιχνίδι baby shower για το φύλο του μωρού μελισσούλες από safida thach για να προβλέψετε τι θα είναι το μωρό

Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για χειροποίητα είδη για baby shower (προσκλητήρια, δωράκια, διακοσμητικά, ευχολόγιο, παιχνίδια, πινιάτα, photo booth κ.α.) κατά παραγγελία (custom made), ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως τα θέλετε, απλά περιγράφοντας τα με μία αγγελία!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...