• Αρχική
 • Blog
 • Ιδέες για μαγικά Χριστούγεννα με τα παιδιά

Ιδέες για μαγικά Χριστούγεννα με τα παιδιά

Αναζητάτε ιδέες για να κάνετε τα Χριστούγεννα με τα παιδιά σας ακόμα πιο μαγικά; Ενισχύστε τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και δημιουργήστε αναμνήσεις με τα παιδιά και τον/την σύζυγό σας, υιοθετώντας νέες χριστουγεννιάτικες οικογενειακές παραδόσεις, όπως το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης, το κουτί του Άη Βασίλη και οι χριστουγεννιάτικες κάλτσες.

Ιδέες για μαγικά Χριστούγεννα με τα παιδιά

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

Μετρήστε αντίστροφα τις ημέρες από την 1η Δεκεμβρίου έως την ημέρα των Χριστουγέννων με ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης! Τα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης έχουν 24 συνήθως παράθυρα/κουτάκια/θήκες κ.λπ., όπου μπορείτε να τοποθετήσετε δραστηριότητες (Παραδείγματα: 'Δείτε μία χριστουγεννιάτικη ταινία', 'Διαβάστε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι', 'Γράψτε γράμμα στον Άγιο Βασίλη', Στολίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο', Φτιάξτε χριστουγεννιάτικα γλυκά', 'Μάθετε τα κάλαντα' κ.α.), σοκολάτες, δωράκια, χριστουγεννιάτικα ποιήματα και τραγούδια, χριστουγεννιάτικες ιστορίες και εικόνες από πίνακες ζωγραφικής και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, για να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε και να μάθετε με τα παιδιά σας.

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα σπιτάκι

1. Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα σπιτάκι από popsugar.com

Το κουτί του Άη Βασίλη

Το κουτί του Άη Βασίλη είναι μία από τις καλύτερες ιδέες για να ενισχύσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων για τα παιδιά σας. Το κουτί του Άη Βασίλη μπορεί να περιλαμβάνει πιστοποιητικό με το όνομα του παιδιού ότι βρίσκεται στη λίστα των καλών παιδιών του Άγιου Βασίλη που θα λάβουν δώρο, κενό γράμμα για τον Άγιο Βασίλη μαζί με φάκελο και γραμματόσημα, γράμμα από τον Άγιο Βασίλη, χριστουγεννιάτικο τρίγωνο για τα κάλαντα, σκούφο του Άγιου Βασίλη, χριστουγεννιάτικη κάλτσα για το τζάκι, ποτήρι για το γάλα του Άγιου Βασίλη κ.α.!

Προσωποποιημένο ξύλινο κουτί από τον Άγιο Βασίλη

2. Προσωποποιημένο ξύλινο κουτί από τον Άγιο Βασίλη από etsy.com

Χριστουγεννιάτικες κάλτσες

Οι χριστουγεννιάτικες κάλτσες αποτελούν ένα ακόμη χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που μπορείτε να υιοθετήσετε. Σύμφωνα με αυτό, στις κάλτσες ο Άγιος Βασίλης αφήνει τα δώρα για τα παιδιά, και, συνήθως, τοποθετούνται κοντά στο τζάκι ή στη βάση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, δίπλα στη φάτνη ή στην εξώπορτα και μπορούν να γράφουν επάνω το όνομά τους.

Χριστουγεννιάτικη κάλτσα color me

3. Χριστουγεννιάτικη κάλτσα color me από etsy.com που μπορούν τα παιδιά να τη χρωματίσουν.

Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές από τους δεκάδες δημιουργούς της 1ης μηχανής σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα dreamy.gr, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως τα θέλετε, απλά περιγράφoντάς τα σε μία αγγελία!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...