Ιδέες για δώρα για μωρά

Αναζητάτε ιδέες για δώρο για το μωρό σας ή για νεογέννητο μωράκι φίλων, συγγενών ή συναδέλφων; Τα πρώτα παιχνίδια του μωρού αποτελούν κάποια από τα πρώτα του ερεθίσματα και συμβάλλουν στη διανοητική και στη σωματική του ανάπτυξη! Αξίζει, λοιπόν, να τα επιλέξουμε με ιδιαίτερη φροντίδα. Πάρτε ιδέες από τα πιο "dreamy" και πρωτότυπα δώρα για μωρά αγόρια και κορίτσια από 1 έως 6 μηνών και ζητήστε από τους δεκάδες δημιουργούς της 1ης μηχανής σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα dreamy.gr να σας το κατασκευάσουν όπως το θέλετε!

Ιδέες για δώρα για μωρά

Οι κουδουνίστρες, τα μομπιλέ και τα πανάκια παρηγοριάς είναι κάποια από τα πρώτα παιχνίδια του μωρού έως 6 μηνών, που μπορούν να του προσφέρουν τα κατάλληλα ερεθίσματα για την ανάπτυξή του. Λάβετε υπόψη σας ότι τα μωρά, κατά τους πρώτους μήνες της ζωής τους, αναγνωρίζουν περισσότερο αντικείμενα με έντονες χρωματικές αντιθέσεις, όπως για παράδειγμα ασπρόμαυρα αντικείμενα ή σχέδια με ρίγες, ενώ το κόκκινο είναι το χρώμα στο οποίο αντιδρούν πιο έντονα. Στην ηλικία των τεσσάρων μηνών μπορούν να αναγνωρίσουν τα χρώματα επαρκώς. Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για χειροποίητα δώρα για νεογέννητα μωρά κατά παραγγελία, όπως τα θέλετε, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά!

 

Χειροποίητες πλεκτές κουδουνίστρες αλεπουδίτσα και ελαφάκι

1. Χειροποίητες πλεκτές κουδουνίστρες αλεπουδίτσα και ελαφάκι από etsy.com, δώρο για βρέφη έως 6 μηνών.

Μομπιλέ τσίρκο

2. Μομπιλέ τσίρκο από shabbymintchicparty.com, δώρο για βρέφη έως 6 μηνών.

 Χειροποίητο πανάκι παρηγοριάς σκυλάκι

3. Χειροποίητο πανάκι παρηγοριάς σκυλάκι από allcrochetpatterns.net, δώρο για νεογέννητα μωρά έως 6 μηνών

 Χειροποίητο πλεκτό χταποδάκι για μωρά

4. Χειροποίητο πλεκτό χταποδάκι για μωρά από Rena's G Accessories για να παίζει με τα πλοκάμια του

Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για χειροποίητα δώρα για μωρά αγόρια και κορίτσια κατά παραγγελία (custom made), ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως τα θέλετε, απλά περιγράφοντας τα με μία αγγελία!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...