• Αρχική
 • Blog
 • Ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα για μωρά

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα για μωρά

Αναζητάτε ιδέες για χριστουγεννιάτικο δώρο για το μωρό σας ή το νεογέννητο βαφτιστήρι σας; Φροντίστε να είναι ξεχωριστό και κατάλληλο για την ανάπτυξή του! Πάρτε ιδέες από τα πιο "dreamy" και πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα για μωρά αγόρια και κορίτσια από 1 έως 6 μηνών και ζητήστε από τους δεκάδες δημιουργούς της 1ης μηχανής σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα dreamy.gr να σας το κατασκευάσουν όπως το θέλετε!

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα για μωρά

Τα πρώτα παιχνίδια του μωρού αποτελούν κάποια από τα πρώτα του ερεθίσματα και συμβάλλουν στη διανοητική και στη σωματική του ανάπτυξη! Αξίζει, λοιπόν, να τα επιλέξουμε με ιδιαίτερη φροντίδα. Οι κουδουνίστρες, τα μομπιλέ και τα πανάκια παρηγοριάς είναι κάποια από τα πρώτα παιχνίδια του μωρού έως 6 μηνών, που μπορούν να του προσφέρουν τα κατάλληλα ερεθίσματα για την ανάπτυξή του. Λάβετε υπόψη σας ότι τα μωρά, κατά τους πρώτους μήνες της ζωής τους, αναγνωρίζουν περισσότερο αντικείμενα με έντονες χρωματικές αντιθέσεις, όπως για παράδειγμα ασπρόμαυρα αντικείμενα ή σχέδια με ρίγες, ενώ το κόκκινο είναι το χρώμα στο οποίο αντιδρούν πιο έντονα. Στην ηλικία των τεσσάρων μηνών μπορούν να αναγνωρίσουν τα χρώματα επαρκώς. Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα για νεογέννητα μωρά κατά παραγγελία, όπως τα θέλετε, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά!

 

Χειροποίητες πλεκτές κουδουνίστρες μπάλες

1. Χειροποίητες πλεκτές κουδουνίστρες μπάλες από filosano.com, δώρο για βρέφη έως 6 μηνών.

Μομπιλέ ουράνιο τόξο και συννεφάκια

2. Μομπιλέ ουράνιο τόξο και συννεφάκια από notonthehighstreet.com, δώρο για βρέφη έως 6 μηνών.

Πανάκι παρηγοριάς αλεπουδίτσα

3. Πανάκι παρηγοριάς αλεπουδίτσα από etsy.com, δώρο για νεογέννητα μωρά έως 6 μηνών

 Χειροποίητο πλεκτό χταποδάκι για μωρά

4. Χειροποίητο πλεκτό χταποδάκι για μωρά από Rena's G Accessories για να παίζει με τα πλοκάμια του

Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα για μωρά αγόρια και κορίτσια κατά παραγγελία (custom made), ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως τα θέλετε, απλά περιγράφοντας τα με μία αγγελία!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...