• Αρχική
 • Blog
 • Ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης - Τι χρειάζεται

Ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης - Τι χρειάζεται

Τι χρειάζεται για την οργάνωση βάπτισης; Η dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, δημιούργησε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης για γονείς, ή αλλιώς "Οδηγός - Πως οργανώνω βάπτιση", το οποίο θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τη βάπτιση του μωρού σας σωστά και έγκαιρα, ώστε να απολαύσετε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα για την οικογένειά σας χωρίς άγχος!

Ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης - Τι χρειάζεται

Tο ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης για γονείς της dreamy.gr περιλαμβάνει:

 1. Λίστα με πεδία για τα πρώτα βήματα-αποφάσεις οργάνωσης μίας βάπτισης (όνομα, budget, ημερομηνία, θέμα βάπτισης κ.α.) και τα βασικά στοιχεία μίας βάπτισης (αριθμός καλεσμένων, εκκλησία, χώρος δεξίωσης κ.α.)
 2. Λίστα με θέματα βάπτισης για αγόρι και λίστα με θέματα βάπτισης για κορίτσι
 3. Πίνακα με τις ενέργειες (κλείσιμο εκκλησίας κ.α.) και τις υπηρεσίες (φωτογράφιση-βιντεοσκόπηση, μουσική κ.α.) που πρέπει να πραγματοποιήσετε/κλείσετε, ταξινομημένες χρονολογικά και με ένδειξη πόσους μήνες πριν πρέπει να γίνει αυτό, καθώς και πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας του υπευθύνου, του κόστους κ.α.
 4. Πίνακα με όσα θα χρειαστείτε (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βιβλίο ευχών κ.α.) με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους, της ημερομηνίας παραλαβής κ.α.
 5. Λίστα καλεσμένων με πεδία για την καταγραφή των ονοματεπώνυμων, του αριθμού των ενηλίκων, του αριθμού των παιδιών, της διεύθυνσης κ.α., η οποία στο τέλος περιλαμβάνει πεδία για την καταγραφή του συνόλου των καλεσμένων και του αριθμού των ειδών βάπτισης (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κ.α.), που θα χρειαστείτε
 6. Λίστα δικαιολογητικών για τέλεση βάπτισης
 7. Λίστα για ψώνια
 8. Χρήσιμους συνδέσμους για βάπτιση
 9. Πεδίο για σημειώσεις

Οι λίστες συνοδεύονται από οδηγίες και συμβουλές για την καθοδήγηση των γονιών για τη σωστή οργάνωση της βάπτισης. Kατεβάστε το δωρεάν εκτυπώσιμο ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης (Ημερολόγιο οργάνωσης βάπτισης - Τι χρειάζεται), εκτυπώστε το στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο και οργανώστε τη βάπτιση του μωρού όπως την έχετε ονειρευτεί. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε προσφορές ή και ιδέες από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για τα είδη βάπτισης που θα χρειαστείτε, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως τα θέλετε, απλά περιγράφοντάς τα!

*Απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση των αρχείων ή μέρους αυτών.
© 2021 dreamy. All rights reserved.

Ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης

Παραγγείλετε το έτοιμο ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης της dreamy.gr εδώ.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...