• Αρχική
 • Blog
 • Θα γίνω νονά/νονός - Τι χρειάζεται για τη βάπτιση

Θα γίνω νονά/νονός - Τι χρειάζεται για τη βάπτιση

Πρόκειται να γίνεται νονά/νονός και αναρωτιέστε τι αναλαμβάνει, τι πληρώνει και τι αγοράζει η νονά ή ο νονός στη βάπτιση; Η dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, δημιούργησε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης για νονούς, ή αλλιώς "Οδηγός - Θα γίνω νονά/νονός - Τι χρειάζεται", o οποίος περιλαμβάνει τι αναλαμβάνει, τι πληρώνει και τι αγοράζει, τι χρειάζεται, δηλαδή, η νονά ή ο νονός και θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε σωστά και έγκαιρα!

Θα γίνω νονά/νονός - Τι χρειάζεται

Ο "Οδηγός - Θα γίνω νονά/νονός - Τι χρειάζεται" της dreamy.gr περιλαμβάνει:

  1. Λίστα με τα γενικά στοιχεία, τα οποία θα πρέπει να γνωρίζει η νονά ή ο νονός για τη βάπτιση από τους γονείς (που και πότε, θέμα βάπτισης, αριθμό καλεσμένων κ.α.) και τις ενέργειες και τις υπηρεσίες που πρέπει να κλείσει (τι αναλαμβάνει και τι πληρώνει)
  2. Λίστα με τι χρειάζεται να αγοράσει για τη βάπτιση (μαρτυρικά, λαμπάδα βάπτισης, λαδοσέτ κ.α.) με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους, της ημερομηνίας παραλαβής κ.α.
  3. Λίστα καλεσμένων με πεδία για την καταγραφή των ονοματεπώνυμων, του αριθμού των ενηλίκων, του αριθμού των παιδιών, της διεύθυνσης κ.α.
  4. Λίστα για ψώνια
  5. Χρήσιμους συνδέσμους για νονούς

Οι λίστες συνοδεύονται από οδηγίες και συμβουλές για την καθοδήγηση της νονάς ή του νονού, ώστε να προετοιμάσει τι χρειάζεται στη βάπτιση. Kατεβάστε το δωρεάν εκτυπώσιμο "Οδηγός - Θα γίνω νονά/νονός - Τι χρειάζεται" και εκτυπώστε το στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε προσφορές ή και ιδέες από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για τα είδη βάπτισης που θα χρειαστείτε, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως τα θέλετε, απλά περιγράφοντάς τα!

*Απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση των αρχείων ή μέρους αυτών.
© 2021 dreamy. All rights reserved.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...