• Αρχική
 • Blog
 • Ημερολόγιο - Οργάνωση γάμου μόνη μου

Ημερολόγιο - Οργάνωση γάμου μόνη μου

Τι χρειάζεται για την οργάνωση γάμου; Η dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, δημιούργησε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο ημερολόγιο - Οργάνωση γάμου μόνη μου, το οποίο αποτελεί ένα πλάνο οργάνωσης γάμου με χρονοδιάγραμμα, που θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τον γάμο σας σωστά και έγκαιρα, ώστε να απολαύσετε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα για εσάς χωρίς άγχος (οργάνωση γάμου βήμα βήμα με οδηγίες και συμβουλές)!

Ημερολόγιο - Οργάνωση γάμου μόνη μου

Tο ημερολόγιο - Οργάνωση γάμου μόνη μου - της dreamy.gr για οργάνωση γάμου βήμα βήμα περιλαμβάνει:

 1. Τα γενικά στοιχεία ενός γάμου, όπως η εκκλησία, ο χώρος δεξίωσης, η ημερομηνία κ.α. (τι χρειάζεται να καθορίσετε/αποφασίσετε αρχικά)
 2. Λίστα με τις ενέργειες (κλείσιμο εκκλησίας κ.α.) και τις υπηρεσίες (διακόσμηση, φωτογράφιση, μουσική κ.α.) που πρέπει να πραγματοποιήσουν/κλείσουν οι μελλόνυμφοι, ταξινομημένες χρονολογικά και με ένδειξη πόσο καιρό πριν πρέπει να γίνει αυτό (χρονοδιάγραμμα), καθώς και πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας του υπευθύνου, του κόστους κ.α.
 3. Λίστα με όσα θα χρειαστείτε (λίστα με όσα θα χρειαστείτε γενικά, λίστα με όσα θα χρειαστεί η νύφη, λίστα με όσα θα χρειαστεί ο γαμπρός κ.α. λίστες) με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους, της ημερομηνίας παραλαβής κ.α.
 4. Λίστα καλεσμένων με πεδία για την καταγραφή των ονοματεπώνυμων, του αριθμού των ενηλίκων, του αριθμού των παιδιών, της διεύθυνσης κ.α., η οποία στο τέλος περιλαμβάνει πεδία για την καταγραφή του συνόλου των καλεσμένων και του αριθμού των ειδών γάμου (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κ.α.), που θα χρειαστείτε
 5. Λίστα δικαιολογητικών
 6. Λίστα αρμοδιοτήτων για συγγενείς και φίλους (ποιος θα μοιράσει το ρύζι κ.α.)
 7. Λίστα με όσα χρειάζεται να έχετε μαζί σας την ημέρα του γάμου (παυσίπονα κ.α.)
 8. Λίστα για ψώνια
 9. Λίστα για έθιμα γάμου που θέλει να τηρήσει το ζευγάρι
 10. Λίστα για ραντεβού
 11. Χρήσιμους συνδέσμους για τον γάμο
 12. Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής
 13. Εβδομαδιαίο πρόγραμμα σωματικής άσκησης
 14. Εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς

Οι λίστες συνοδεύονται από οδηγίες και συμβουλές για την καθοδήγηση των μελλόνυμφων για τη σωστή οργάνωση του γάμου. Kατεβάστε το δωρεάν εκτυπώσιμο ημερολόγιο - Οργάνωση γάμου μόνη μου, εκτυπώστε το στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο και θα έχετε ένα πλάνο οργάνωσης γάμου με χρονοδιάγραμμα, που θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τον γάμο σας όπως τον έχετε ονειρευτεί. Για οργάνωση οικονομικού γάμου (οικονομική οργάνωση γάμου) μην παραλείψετε να ζητήσετε προσφορές ή και ιδέες από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για τα είδη γάμου που θα χρειαστείτε!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...