• Αρχική
 • Blog
 • Ημερολόγιο - Οργάνωση γάμου μόνη μου

Ημερολόγιο - Οργάνωση γάμου μόνη μου

Επιθυμείτε να αναλάβετε την οργάνωση του γάμου σας μόνη σας; Η dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, δημιούργησε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο ημερολόγιο για οργάνωση γάμου για ζευγάρια, ή αλλιώς "Ημερολόγιο - Οργάνωση γάμου μόνη μου", το οποίο θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε το γάμο σας σας σωστά και έγκαιρα, ώστε να απολαύσετε αυτήν τη μοναδική ημέρα για τη ζωή σας χωρίς άγχος!

Ημερολόγιο - Οργάνωση γάμου μόνη μου

Tο ημερολόγιο οργάνωσης γάμου για ζευγάρια της dreamy.gr περιλαμβάνει:

 1. Λίστα με πεδία για τα πρώτα βήματα-αποφάσεις οργάνωσης ενός γάμου (budget, ημερομηνία γάμου, στυλ γάμου κ.α.) και τα βασικά στοιχεία ενός γάμου (αριθμός καλεσμένων, εκκλησία, χώρος δεξίωσης κ.α.)
 2. Πίνακα με τις ενέργειες (κλείσιμο εκκλησίας κ.α.) και τις υπηρεσίες (φωτογράφιση-βιντεοσκόπηση, μουσική κ.α.) που πρέπει να πραγματοποιήσετε/κλείσετε, ταξινομημένες χρονολογικά και με ένδειξη πόσους μήνες πριν πρέπει να γίνει αυτό, καθώς και πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας του υπευθύνου, του κόστους κ.α.
 3. Πίνακα με όσα θα χρειαστείτε (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βιβλίο ευχών κ.α.) με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους, της ημερομηνίας παραλαβής κ.α.
 4. Λίστα καλεσμένων με πεδία για την καταγραφή των ονοματεπώνυμων, του αριθμού των ενηλίκων, του αριθμού των παιδιών, της διεύθυνσης κ.α., η οποία στο τέλος περιλαμβάνει πεδία για την καταγραφή του συνόλου των καλεσμένων και του αριθμού των ειδών γάμου (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κ.α.), που θα χρειαστείτε
 5. Λίστα δικαιολογητικών για έκδοση άδειας γάμου
 6. Λίστα για ψώνια
 7. Χρήσιμους συνδέσμους για γάμο
 8. Πεδίο για σημειώσεις

Οι λίστες συνοδεύονται από οδηγίες και συμβουλές για την καθοδήγηση του ζευγαριού για τη σωστή οργάνωση του γάμου. Kατεβάστε το δωρεάν εκτυπώσιμο "Ημερολόγιο - Οργάνωση γάμου μόνη μου", εκτυπώστε το στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο και οργανώστε τον γάμο σας όπως τον έχετε ονειρευτεί. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε προσφορές ή και ιδέες από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για τα είδη γάμου που θα χρειαστείτε, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως τα θέλετε, απλά περιγράφοντάς τα!

*Απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση των αρχείων ή μέρους αυτών.
© 2021 dreamy. All rights reserved.

Ημερολόγιο για οργάνωση γάμου

Παραγγείλετε το έτοιμο ημερολόγιο για οργάνωση γάμου της dreamy.gr εδώ.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...