• Αρχική
 • Blog
 • Λαδόπανα για αγόρι στο θέμα της επιλογής σας

Λαδόπανα για αγόρι στο θέμα της επιλογής σας

Αναζητάτε λαδόπανα για αγόρι; Πάρτε ιδέες από τα πιο "dreamy" σετ λαδόπανα βάπτισης για αγόρι και ζητήστε από τους δεκάδες δημιουργούς της 1ης μηχανής σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα dreamy.gr να σας τα δημιουργήσουν όπως τα θέλετε!

Λαδόπανα για αγόρι

Τι περιλαμβάνει ένα σετ λαδόπανα βάπτισης; Ένα σετ λαδόπανα περιλαμβάνει μία μεγάλη πετσέτα, μία πετσέτα χεριών, ένα σεντονάκι και τα εσώρουχα του παιδιού. Επάνω στην μεγάλη πετσέτα απλώνεται το σεντονάκι, για να τοποθετηθεί το μωρό, αφού βγει από την κολυμπήθρα, ενώ με την μικρή πετσέτα θα σκουπίσει τα χέρια του ο ιερέας. Όποιο κι αν είναι το θέμα της βάπτισης (ελεφαντάκι, αστέρι, αερόστατο, βέσπα, διάστημα, ζώα του δάσους, ζώα της ζούγκλας, θάλασσα, ινδιάνος, μάτι, μουστάκι, ναυτικό, ξωτικά, ονειροπαγίδα, ουράνιο τόξο, ο μικρός, πρίγκιπας, ταξίδι, ψαράκια κ.α.), εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές για λαδόπανα για αγόρι με όνομα ή χωρίς (κεντημένο όνομα, ζωγραφισμένο όνομα κ.α.), ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως τα θέλετε, ή ζητήστε ιδέες από τους δεκάδες δημιουργούς της dreamy.gr!

 

Λαδόπανα για αγόρι ψαράκι

1. Λαδόπανα για αγόρι ψαράκι από mostracarta.gr

Λαδόπανα ελεφαντάκι

2. Λαδόπανα ελεφαντάκι από Vintage by Petreli Soultana

Λαδόπανα κορώνα

3. Λαδόπανα κορώνα από typodimiourgies

Λαδόπανα με όνομα

4. Λαδόπανα με όνομα από Vintage by Petreli Soultana

Όποιο κι αν είναι το θέμα της βάπτισης (ελεφαντάκι, αστέρι, αερόστατο, βέσπα, διάστημα, ζώα του δάσους, ζώα της ζούγκλας, θάλασσα, ινδιάνος, μάτι, μουστάκι, ναυτικό, ξωτικά, ονειροπαγίδα, ουράνιο τόξο, ο μικρός, πρίγκιπας, ταξίδι, ψαράκια κ.α.), εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές για λαδόπανα για αγόρι κατά παραγγελία (custom made), ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως το θέλετε, απλά περιγράφοντάς τα με μία αγγελία!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...