• Αρχική
 • Blog
 • Λαδοσέτ βάπτισης για αγόρι στο θέμα της επιλογής σας

Λαδοσέτ βάπτισης για αγόρι στο θέμα της επιλογής σας

Αναζητάτε λαδοσέτ βάπτισης για αγόρι; Πάρτε ιδέες από τα πιο "dreamy" λαδοσέτ για αγόρι και ζητήστε από τους δεκάδες δημιουργούς της 1ης μηχανής σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα dreamy.gr να σας το δημιουργήσουν όπως το θέλετε!

Λαδοσέτ βάπτισης για αγόρι

Τι περιλαμβάνει το λαδοσέτ βάπτισης; Το λαδοσέτ συνήθως περιλαμβάνει μπουκαλάκι για λάδι, με το οποίο λαδώνουν το παιδί κατά το μυστήριο, σαπουνάκι, για να ξεπλύνουν τα χέρια τους από το λάδι ο νονός/η νονά και ο ιερέας, μία πετσετούλα και 3 κεράκια για τον στολισμό της κολυμπήθρας. Όποιο κι αν είναι το θέμα της βάπτισης (ελεφαντάκι, αστέρι, αερόστατο, βέσπα, διάστημα, ζώα του δάσους, ζώα της ζούγκλας, θάλασσα, ινδιάνος, μάτι, μουστάκι, ναυτικό, ξωτικά, ονειροπαγίδα, ουράνιο τόξο, ο μικρός, πρίγκιπας, ταξίδι, ψαράκια κ.α.), εγγραφείτε και ζητήστε τιμή για λαδοσέτ για αγόρι, ώστε να το αποκτήσετε πιο οικονομικό και όπως το θέλετε, ή ζητήστε ιδέες από τους δεκάδες δημιουργούς της dreamy.gr!

 

Λαδοσέτ βάπτισης για αγόρι ελεφαντάκι

1. Λαδοσέτ βάπτισης για αγόρι ελεφαντάκι από Vintage by Petreli Soultana

Λαδοσέτ βάπτισης

2. Λαδοσέτ βάπτισης από Patty's Handmade Fairytale

Λαδοσέτ βάπτισης ψαράκι

3. Λαδοσέτ βάπτισης ψαράκι από Infinite Inspiration

Λαδοσέτ για αγόρι ναυτικό θέμα

4. Λαδοσέτ για αγόρι ναυτικό θέμα από lafee.gr

Όποιο κι αν είναι το θέμα της βάπτισης (ελεφαντάκι, αστέρι, αερόστατο, βέσπα, διάστημα, ζώα του δάσους, ζώα της ζούγκλας, θάλασσα, ινδιάνος, μάτι, μουστάκι, ναυτικό, ξωτικά, ονειροπαγίδα, ουράνιο τόξο, ο μικρός, πρίγκιπας, ταξίδι, ψαράκια κ.α.), εγγραφείτε και ζητήστε τιμή για λαδοσέτ για αγόρι κατά παραγγελία (custom made), ώστε να το αποκτήσετε πιο οικονομικό και όπως το θέλετε, απλά περιγράφοντάς το με μία αγγελία!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...