• Αρχική
 • Blog
 • Βάζο/κουτί καλοκαιρινών αναμνήσεων

Βάζο/κουτί καλοκαιρινών αναμνήσεων

Τα σχολεία μόλις έκλεισαν και το καλοκαίρι είναι μπροστά μας! Ας το απολαύσουμε με τα παιδιά μας όπως μας αξίζει και όπως του αξίζει και ας φυλάξουμε κάθε όμορφη στιγμή του για πάντα στη μνήμη και στην καρδιά μας, καταγράφοντάς τη σε ένα βάζο/κουτί καλοκαιρινών αναμνήσεων!

Βάζο/κουτί καλοκαιρινών αναμνήσεων

Οι αναμνήσεις από την παιδική ηλικία είναι καθοριστικές στη διαμόρφωση της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Ας χαρίσουμε, λοιπόν, στα παιδιά, στα ανίψια, στα εγγόνια, στα βαφτιστήρια μας όμορφες αναμνήσεις, που θα τα συντροφεύουν για μία ζωή και θα τα βοηθήσουν να διαμορφώσουν έναν υγιή χαρακτήρα. Ας διασφαλίσουμε ότι δε θα ξεχάσουν αυτές τις θετικές στιγμές που μοιραζόμαστε μαζί τους, και που πολλές φορές τις κτίζουμε με κόπο, με ένα βάζο/κουτί αναμνήσεων! Το βάζο/κουτί αναμνήσεων είναι ένας υπέροχος τρόπος να καταγράφουμε τις όμορφες αναμνήσεις μας με την οικογένειά μας, ώστε να μπορούμε να τις διαβάζουμε ξανά και ξανά, επαναφέροντας τις στη μνήμη μας! Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές για βάζο ή κουτί καλοκαιρινών αναμνήσεων κατά παραγγελία από τους δεκάδες δημιουργούς της 1ης μηχανής σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα dreamy.gr, απλά περιγράφοντας με μία αγγελία πως θα το θέλατε, ή ζητήστε τους ιδέες!

Βάζο/Κουτί καλοκαιρινών αναμνήσεων

Βάζο/Κουτί καλοκαιρινών αναμνήσεων με κάρτες για την καταγραφή των αναμνήσεων και της αντίστοιχης ημερομηνίας από Butterfly / Επικοινωνήστε με τον δημιουργό εδώ

Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές για βάζο ή κουτί καλοκαιρινών αναμνήσεων κατά παραγγελία από δεκάδες δημιουργούς, απλά περιγράφοντάς το με μία αγγελία, ή ζητήστε τους ιδέες! Για δωρεάν υλικό, ιδέες και προτάσεις, γίνετε μέλος στην ομάδα dreamymemoriesProject η οποία απευθύνεται στις σύγχρονες μητέρες και δημιουργήθηκε για να τις βοηθήσει στην οργάνωση της καθημερινότητά τους, ώστε να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στους πολλαπλούς ρόλους τους οποίους κατέχουν και να καταφέρουν να προσφέρουν ποιοτικό χρόνο στα παιδιά τους, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων, οι οποίες, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι καθοριστικές για τη διαμόρφωση μίας υγιούς προσωπικότητας!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...