• Αρχική
 • Blog
 • Οργάνωση παιδικού πάρτυ - Δωρεάν οδηγός με λίστες για εκτύπωση

Οργάνωση παιδικού πάρτυ - Δωρεάν οδηγός με λίστες για εκτύπωση

Αναζητάτε ιδέες και οδηγίες για οργάνωση παιδικού πάρτυ; Η dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, δημιούργησε έναν δωρεάν εκτυπώσιμο οδηγό για οργάνωση παιδικού πάρτυ, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε σωστά και έγκαιρα ένα υπέροχο πάρτυ για το παιδί σας, που θα κάνει τα ματάκια του να λάμπουν από χαρά!

Οργάνωση παιδικού πάρτυ γενεθλίων - Δωρεάν οδηγός με λίστες για εκτύπωση

Ο οδηγός για οργάνωση παιδικού πάρτυ της dreamy.gr περιλαμβάνει:

 1. Λίστα με τα γενικά στοιχεία, τα οποία θα πρέπει να καθοριστούν για ένα πάρτυ (που, πότε, θέμα) και τις ενέργειες (σύνταξη της λίστας των καλεσμένων, κλείσιμο χώρου για το πάρτυ κ.α.) και τις υπηρεσίες (κλόουν, ζαχαροπλαστείο κ.α.) που πρέπει να πραγματοποιήσετε/κλείσετε, με ένδειξη πόσες ημέρες πριν πρέπει να γίνει αυτό, καθώς και πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας του υπευθύνου, του κόστους κ.α.
 2. Λίστα με όσα θα χρειαστείτε (προσκλήσεις, δωράκια, πινιάτα κ.α.) με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους κ.α.
 3. Λίστα καλεσμένων με πεδία για την καταγραφή των ονοματεπώνυμων, του αριθμού των ενηλίκων, του αριθμού των παιδιών, της διεύθυνσης και του τηλεφώνου κ.α., η οποία στο τέλος περιλαμβάνει πεδία για την καταγραφή του συνόλου των καλεσμένων και του αριθμού των ειδών πάρτυ (προσκλήσεις, δωράκια κ.α.), που θα χρειαστείτε
 4. Λίστα για το μενού του πάρτυ
 5. Λίστα για τα ψώνια
 6. Χρήσιμους συνδέσμους με ιδέες για παιδικό πάρτυ

Ο οδηγός συνοδεύεται από ιδέες, οδηγίες και συμβουλές για την καθοδήγηση των γονέων για τη σωστή οργάνωση παιδικού πάρτυ. Kατεβάστε τον δωρεάν εκτυπώσιμο οδηγό για οργάνωση παιδικού πάρτυ, εκτυπώστε τον στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο και οργανώστε το πάρτυ του παιδιού σας όπως το έχει ονειρευτεί. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε προσφορές ή και ιδέες από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για τα είδη πάρτυ που θα χρειαστείτε, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως τα θέλετε, απλά περιγράφοντάς τα!

*Απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση των αρχείων ή μέρους αυτών.
© 2021 dreamy. All rights reserved.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...