• Αρχική
 • Blog
 • Υποχρεώσεις κουμπάρας/κουμπάρου σε γάμο - Δωρεάν οδηγός οργάνωσης για κουμπάρους

Υποχρεώσεις κουμπάρας/κουμπάρου σε γάμο - Δωρεάν οδηγός οργάνωσης για κουμπάρους

Πρόκειται να γίνεται κουμπάρα/κουμπάρος σε θρησκευτικό γάμο και αναρωτιέστε ποιές είναι οι υποχρεώσεις τις κουμπάρας και του κουμπάρου σε ένα γάμο; Η dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, δημιούργησε έναν δωρεάν οδηγό οργάνωσης γάμου για κουμπάρους με χρήσιμες λίστες, που θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει ώστε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας ως κουμπάρα/κουμπάρος σωστά και έγκαιρα, συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση του γάμου που ονειρεύονται οι φίλοι σας!

Υποχρεώσεις κουμπάρας/κουμπάρου σε γάμο - Δωρεάν οδηγός οργάνωσης για κουμπάρους

Ο οδηγός οργάνωσης γάμου για κουμπάρους της dreamy.gr καλύπτει τις υποχρεώσεις της κουμπάρα και του κουμπάρου σε ένα θρησκευτικό γάμο και περιλαμβάνει:

  1. Λίστα με τις ενέργειες (οργάνωση μπάτσελορ κ.α.) και τις υπηρεσίες (στολισμός εκκλησίας κ.α.) που πρέπει να πραγματοποιήσουν/κλείσουν οι κουμπάροι ενός γάμου, ταξινομημένες χρονολογικά και με ένδειξη πόσο καιρό πριν πρέπει να γίνει αυτό (χρονοδιάγραμμα), καθώς και πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας του υπευθύνου, του κόστους κ.α.
  2. Λίστα με όσα χρειάζεται να αγοράσουν οι κουμπάροι (στέφανα, λαμπάδες, σετ δίσκος-καράφα-ποτήρι κ.α.) με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους, της ημερομηνίας παραλαβής κ.α.
  3. Λίστα καλεσμένων με πεδία για την καταγραφή των καλεσμένων των κουμπάρων
  4. Λίστα με αρμοδιότητες που έχει αναθέσει το ζευγάρι στους κουμπάρους
  5. Λίστα με όσα χρειάζεται να έχουν οι κουμπάροι μαζί τους την ημέρα του γάμου (παυσίπονα, άνετα παπούτσια κ.α.)
  6. Λίστα για ψώνια
  7. Λίστα για ραντεβού
  8. Χρήσιμους συνδέσμους για κουμπάρους σε γάμο

Ο οδηγός οργάνωσης γάμου για κουμπάρους συνοδεύεται από οδηγίες και συμβουλές για την καθοδήγηση των κουμπάρων, ώστε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Kατεβάστε τον δωρεάν οδηγό οργάνωσης γάμου για κουμπάρους και εκτυπώστε το στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο. Για χειροποίητα είδη γάμου, τα οποία περιλαμβάνονται στις υποχρεώσεις της κουμπάρας και του κουμπάρου, μην παραλείψετε να ζητήσετε προσφορές ή και ιδέες από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr!

*Απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση των αρχείων ή μέρους αυτών.
© 2021 dreamy. All rights reserved.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...