• Αρχική
 • Blog
 • Οργάνωση πάρτυ γενεθλίων ενηλίκων - Δωρεάν οδηγός με λίστες για εκτύπωση

Οργάνωση πάρτυ γενεθλίων ενηλίκων - Δωρεάν οδηγός με λίστες για εκτύπωση

Αναζητάτε οδηγίες και ιδέες για οργάνωση πάρτυ γενεθλίων ενηλίκων στο σπίτι ή σε άλλο χώρο; Η dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, δημιούργησε έναν δωρεάν εκτυπώσιμο οδηγό για οργάνωση πάρτυ γενεθλίων για ενήλικες, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει στη σωστή και έγκαιρη διοργάνωση πάρτυ γενεθλίων ενηλίκων!

Οργάνωση πάρτυ γενεθλίων ενηλίκων - Δωρεάν οδηγός με λίστες για εκτύπωση

Ο οδηγός για οργάνωση πάρτυ γενεθλίων για ενήλικες της dreamy.gr περιλαμβάνει:

 1. Λίστα με τα γενικά στοιχεία, τα οποία θα πρέπει να καθοριστούν για ένα πάρτυ (που, πότε, θέμα) και τις ενέργειες (σύνταξη της λίστας των καλεσμένων κ.α.) και τις υπηρεσίες ( ζαχαροπλαστείο κ.α.) που πρέπει να πραγματοποιήσετε/κλείσετε, με ένδειξη πόσες ημέρες πριν πρέπει να γίνει αυτό, καθώς και πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας του υπευθύνου, του κόστους κ.α.
 2. Λίστα με όσα θα χρειαστείτε (προσκλήσεις, δωράκια, πινιάτα κ.α.) με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους κ.α.
 3. Λίστα καλεσμένων
 4. Λίστα για το μενού του πάρτυ
 5. Λίστα για τα ψώνια

Ο οδηγός για οργάνωση πάρτυ γενεθλίων για ενήλικες συνοδεύεται από ιδέες, οδηγίες και συμβουλές για τη σωστή και έγκαιρη διοργάνωση πάρτυ γενεθλίων ενηλίκων, είτε στο σπίτι, είτε σε κάποιο άλλο χώρο. Κατεβάστε τον δωρεάν εκτυπώσιμο οδηγό για οργάνωση πάρτυ γενεθλίων ενηλίκων και εκτυπώστε τον στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο. Μην παραλείψετε να ζητήσετε προσφορές ή και ιδέες από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για τα είδη πάρτυ που θα χρειαστείτε, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως τα θέλετε, απλά περιγράφοντάς τα!

*Απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση των αρχείων ή μέρους αυτών.
© 2021 dreamy. All rights reserved.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...