Οργάνωση αρραβώνα - Δωρεάν οδηγός

Αρραβωνιάζεστε και αναζητάτε οδηγίες και ιδέες για οργάνωση αρραβώνα στο σπίτι ή σε άλλο χώρο; Η dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, δημιούργησε έναν δωρεάν εκτυπώσιμο οδηγό για οργάνωση αρραβώνων, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει στη σωστή και έγκαιρη διοργάνωση των αρραβώνων σας!

Οργάνωση αρραβώνα - Δωρεάν οδηγός

Ο οδηγός για οργάνωση αρραβώνα της dreamy.gr περιλαμβάνει:

 1. Τα γενικά στοιχεία ενός αρραβώνα, όπως ο χώρος του αρραβώνα, η ημερομηνία κ.α. (τι χρειάζεται να καθορίσετε/αποφασίσετε αρχικά)
 2. Λίστα με τις ενέργειες (κλείσιμο χώρου αρραβώνων κ.α.) και τις υπηρεσίες (διακόσμηση, φωτογράφιση, μουσική κ.α.) που πρέπει να πραγματοποιήσετε/κλείσετε, ταξινομημένες χρονολογικά και με ένδειξη πόσο καιρό πριν πρέπει να γίνει αυτό (χρονοδιάγραμμα), καθώς και πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας του υπευθύνου, του κόστους κ.α.
 3. Λίστες με όσα θα χρειαστείτε (λίστα με όσα θα χρειαστείτε γενικά, λίστα με όσα θα χρειαστεί η νύφη, λίστα με όσα θα χρειαστεί ο γαμπρός κ.α. λίστες) με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους, της ημερομηνίας παραλαβής κ.α.
 4. Λίστα καλεσμένων
 5. Λίστα για το Candy-salty bar
 6. Λίστα με όσα χρειάζεται να έχετε μαζί σας την ημέρα του αρραβώνα (παυσίπονα κ.α.)
 7. Λίστα για ψώνια
 8. Λίστα για έθιμα αρραβώνα που θέλει να τηρήσει το ζευγάρι
 9. Λίστα για ραντεβού
 10. Χρήσιμους συνδέσμους για τον αρραβώνα

Ο οδηγός για οργάνωση αρραβώνα συνοδεύεται από ιδέες, οδηγίες και συμβουλές για τη σωστή και έγκαιρη διοργάνωση των αρραβώνων σας, είτε στο σπίτι, είτε σε κάποιο άλλο χώρο. Κατεβάστε τον δωρεάν εκτυπώσιμο οδηγό για οργάνωση αρραβώνων και εκτυπώστε τον στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο. Μην παραλείψετε να ζητήσετε προσφορές ή και ιδέες από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για τα είδη αρραβώνα που θα χρειαστείτε, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως τα θέλετε, απλά περιγράφοντάς τα!

*Απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση των αρχείων ή μέρους αυτών.
© 2021 dreamy. All rights reserved.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...