Οργάνωση baby shower - Δωρεάν οδηγός

Αναζητάτε οδηγίες και ιδέες για οργάνωση baby shower στο σπίτι ή σε άλλο χώρο; Η dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, δημιούργησε έναν δωρεάν εκτυπώσιμο οδηγό για οργάνωση baby shower, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει στη σωστή και έγκαιρη διοργάνωση ενός baby shower!

Οργάνωση baby shower - Δωρεάν οδηγός

Ο οδηγός για οργάνωση baby shower της dreamy.gr περιλαμβάνει:

 1. Τα γενικά στοιχεία ενός baby shower, όπως ο χώρος του baby shower, η ημερομηνία κ.α. (τι χρειάζεται να καθορίσετε/αποφασίσετε αρχικά)
 2. Λίστα με τις ενέργειες (κλείσιμο χώρου baby shower κ.α.) και τις υπηρεσίες (διακόσμηση κ.α.) που πρέπει να πραγματοποιήσετε/κλείσετε
 3. Λίστα με όσα θα χρειαστείτε (προσκλήσεις, δωράκια, πινιάτα κ.α.) με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους κ.α.
 4. Λίστα καλεσμένων
 5. Λίστα για το μενού του πάρτυ
 6. Λίστα για τα ψώνια

Ο οδηγός για οργάνωση baby shower συνοδεύεται από ιδέες, οδηγίες και συμβουλές για τη σωστή και έγκαιρη διοργάνωση ενός baby shower, είτε στο σπίτι, είτε σε κάποιο άλλο χώρο. Κατεβάστε τον δωρεάν εκτυπώσιμο οδηγό για οργάνωση baby shower και εκτυπώστε τον στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο. Μην παραλείψετε να ζητήσετε προσφορές ή και ιδέες από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για τα είδη baby shower που θα χρειαστείτε, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως τα θέλετε, απλά περιγράφοντάς τα!

*Απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση των αρχείων ή μέρους αυτών.
© 2021 dreamy. All rights reserved.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...