• Αρχική
 • Blog
 • Οργάνωση γάμου βάπτισης μαζί - Δωρεάν οδηγός

Οργάνωση γάμου βάπτισης μαζί - Δωρεάν οδηγός

Αναζητάτε οδηγίες και ιδέες για οργάνωση γάμου βάπτισης μαζί; Η dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, δημιούργησε έναν δωρεάν εκτυπώσιμο οδηγό για οργάνωση γάμου και βάπτισης μαζί, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει στη σωστή και έγκαιρη διοργάνωση γάμου και βάπτισης μαζί!

γάμου βάπτισης μαζί

Ο οδηγός για οργάνωση γάμου βάπτισης μαζί της dreamy.gr περιλαμβάνει:

 1. Λίστα με πεδία για τα πρώτα βήματα-αποφάσεις οργάνωσης (budget, ημερομηνία, στυλ κ.α.) και τα βασικά στοιχεία (αριθμός καλεσμένων, εκκλησία, χώρος δεξίωσης κ.α.)
 2. Πίνακα με τις ενέργειες (κλείσιμο εκκλησίας κ.α.) και τις υπηρεσίες (φωτογράφιση-βιντεοσκόπηση, μουσική κ.α.) που πρέπει να πραγματοποιήσετε/κλείσετε, ταξινομημένες χρονολογικά και με ένδειξη πόσους μήνες πριν πρέπει να γίνει αυτό, καθώς και πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας του υπευθύνου, του κόστους κ.α.
 3. Πίνακα με όσα θα χρειαστείτε (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βιβλία ευχών κ.α.) με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους, της ημερομηνίας παραλαβής κ.α.
 4. Λίστα καλεσμένων με πεδία για την καταγραφή των ονοματεπώνυμων, του αριθμού των ενηλίκων, του αριθμού των παιδιών, της διεύθυνσης κ.α., η οποία στο τέλος περιλαμβάνει πεδία για την καταγραφή του συνόλου των καλεσμένων και του αριθμού των ειδών γάμου (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κ.α.), που θα χρειαστείτε
 5. Λίστα δικαιολογητικών για έκδοση άδειας γάμου και τέλεση βάπτισης
 6. Λίστα για ψώνια
 7. Χρήσιμους συνδέσμους για γάμο και βάπτιση
 8. Πεδίο για σημειώσεις

Ο οδηγός για οργάνωση γάμου βάπτισης μαζί συνοδεύεται από ιδέες, οδηγίες και συμβουλές για τη σωστή και έγκαιρη διοργάνωση γάμου και βάπτισης μαζί. Κατεβάστε τον δωρεάν εκτυπώσιμο οδηγό για οργάνωση γάμου βάπτισης μαζί και εκτυπώστε τον στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο. Μην παραλείψετε να ζητήσετε προσφορές ή και ιδέες από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για τα είδη γάμου και βάπτισης που θα χρειαστείτε, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως τα θέλετε, απλά περιγράφοντάς τα!

*Απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση των αρχείων ή μέρους αυτών.
© 2021 dreamy. All rights reserved.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...