• Αρχική
 • Blog
 • Οργάνωση γάμου βάπτισης μαζί - Δωρεάν οδηγός

Οργάνωση γάμου βάπτισης μαζί - Δωρεάν οδηγός

Αναζητάτε οδηγίες και ιδέες για οργάνωση γάμου βάπτισης μαζί; Η dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, δημιούργησε έναν δωρεάν εκτυπώσιμο οδηγό για οργάνωση γάμου και βάπτισης μαζί, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει στη σωστή και έγκαιρη διοργάνωση γάμου και βάπτισης μαζί!

γάμου βάπτισης μαζί

Ο οδηγός για οργάνωση γάμου βάπτισης μαζί της dreamy.gr περιλαμβάνει:

 1. Τα γενικά στοιχεία, όπως η εκκλησία, ο χώρος δεξίωσης, η ημερομηνία κ.α. (τι χρειάζεται να καθορίσετε/αποφασίσετε αρχικά)
 2. Λίστα με τις ενέργειες (κλείσιμο εκκλησίας κ.α.) και τις υπηρεσίες (διακόσμηση, φωτογράφιση, μουσική κ.α.) που πρέπει να πραγματοποιήσει/κλείσει το ζευγάρι, ταξινομημένες χρονολογικά και με ένδειξη πόσο καιρό πριν πρέπει να γίνει αυτό (χρονοδιάγραμμα), καθώς και πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας του υπευθύνου, του κόστους κ.α.
 3. Λίστες με όσα θα χρειαστείτε με πεδία για την καταγραφή των στοιχείων επικοινωνίας της επιχείρησης ή του δημιουργού, του κόστους, της ημερομηνίας παραλαβής κ.α.
 4. Λίστα καλεσμένων με πεδία για την καταγραφή των ονοματεπώνυμων, του αριθμού των ενηλίκων, του αριθμού των παιδιών, της διεύθυνσης κ.α., η οποία στο τέλος περιλαμβάνει πεδία για την καταγραφή του συνόλου των καλεσμένων και του αριθμού των ειδών γάμου και βάπτισης (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κ.α.), που θα χρειαστείτε
 5. Λίστα δικαιολογητικών για γάμο
 6. Λίστα δικαιολογητικών για βάπτιση
 7. Λίστα αρμοδιοτήτων για συγγενείς και φίλους (ποιος θα μοιράσει το ρύζι κ.α.)
 8. Λίστα με όσα χρειάζεται να έχετε μαζί σας την ημέρα του γάμου (παυσίπονα κ.α.)
 9. Λίστα για το candy-salty bar
 10. Λίστα για ψώνια
 11. Λίστα για έθιμα γάμου που θέλει να τηρήσει το ζευγάρι
 12. Λίστα για έθιμα βάπτισης που θέλει να τηρήσει το ζευγάρι
 13. Λίστα για ραντεβού
 14. Χρήσιμους συνδέσμους για τον γάμο
 15. Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής
 16. Εβδομαδιαίο πρόγραμμα σωματικής άσκησης
 17. Εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς

Ο οδηγός για οργάνωση γάμου βάπτισης μαζί συνοδεύεται από ιδέες, οδηγίες και συμβουλές για τη σωστή και έγκαιρη διοργάνωση γάμου και βάπτισης μαζί. Κατεβάστε τον δωρεάν εκτυπώσιμο οδηγό για οργάνωση γάμου βάπτισης μαζί και εκτυπώστε τον στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο. Μην παραλείψετε να ζητήσετε προσφορές ή και ιδέες από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για τα είδη γάμου και βάπτισης που θα χρειαστείτε, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως τα θέλετε, απλά περιγράφοντάς τα!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

div class="span2" style="margin-bottom: 50px; text-align: center;">Ποτήρια σαμπάνιας γάμου στολισμέναΠοτήρια σαμπάνιας γάμου στολισμένα

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...