• Αρχική
 • Blog
 • Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά

Το άνοιγμα των σχολείων πλησιάζει! Βοηθήστε τα παιδιά να προετοιμαστούν ψυχολογικά και σωματικά με ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά!

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά

Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά χρησιμοποιείτε για την αντίστροφη μέτρηση των τελευταίων ημερών έως την ημέρα έναρξης του νέου σχολικού έτους. Τα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης έχουν συνήθως παράθυρα/κουτάκια/σακουλάκια/θήκες κ.λπ., όπου μπορείτε να τοποθετήσετε δραστηριότητες, γλυκίσματα, μικροδωράκια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, για να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας και να τα απασχολήσετε δημιουργικά. Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης καλλιεργεί τη θετική στάση απέναντι στο σχολείο και εμπλέκει τα παιδιά στην προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά, ενώ με τα κατάλληλα παιχνίδια και φύλλα εργασίας μπορούν να θυμηθούν κάποιες από τις γνώσεις που απέκτησαν την προηγούμενη σχολική χρονιά! Η dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μοναδικά σχολικά είδη για τα παιδιά σας ή για δώρο. Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές για ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά κατά παραγγελία από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr, όπως το θέλετε, απλά περιγράφοντάς το με μία αγγελία, ή ζητήστε τους ιδέες και φωτογραφίες!

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά με 10 θήκες-μολυβάκια

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά με 10 θήκες-μολυβάκια από Butterfly / Επικοινωνήστε με τον δημιουργό εδώ

Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά της εικόνας περιλαμβάνει 10 θήκες-μολυβάκια με αινίγματα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρύψετε παιχνίδια, γλυκίσματα, βιβλία, σχολικά είδη, φύλλα εργασίας κ.α., αλλά και κάρτες με αποστολές/δραστηριότητες όπως " Οργανώστε τις ντουλάπες σας", "Τακτοποιήστε και οργανώστε τα γραφεία σας" κ.α..

Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές για ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά για παιδιά κατά παραγγελία από δεκάδες δημιουργούς, όπως το θέλετε, απλά περιγράφοντάς το με μία αγγελία! Για δωρεάν υλικό, ιδέες και προτάσεις, γίνετε μέλος στην ομάδα dreamymemoriesProject η οποία απευθύνεται στις σύγχρονες μητέρες και δημιουργήθηκε για να τις βοηθήσει στην οργάνωση της καθημερινότητά τους, ώστε να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στους πολλαπλούς ρόλους τους οποίους κατέχουν και να καταφέρουν να προσφέρουν ποιοτικό χρόνο στα παιδιά τους, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων, οι οποίες, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι καθοριστικές για τη διαμόρφωση μίας υγιούς προσωπικότητας!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...