• Αρχική
 • Blog
 • Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη στα παιδιά

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη στα παιδιά

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα παιδιά ανυπομονούν να τα επισκεφτεί ο αγαπημένος τους Άγιος! Ενισχύστε τη χριστουγεννιάτικη μαγεία προσφέροντας στα παιδιά τη χαρά να λάβουν γράμμα από τον Άγιο Βασίλη, που θα τα επιβραβεύει για την καλή τους συμπεριφορά ή θα τα προτρέπει να υιοθετήσουν μία καλή συμπεριφορά!

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη στα παιδιά

Η dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μοναδικά χριστουγεννιάτικα είδη για εσάς ή για δώρο. Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές για γράμμα από τον Άη Βασίλη στα παιδιά κατά παραγγελία από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr, όπως το θέλετε, απλά περιγράφοντάς το με μία αγγελία, ή ζητήστε τους ιδέες και φωτογραφίες!

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη στα παιδιά

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη στα παιδιά από Butterfly / Επικοινωνήστε με τον δημιουργό εδώ

Το γράμμα από τον Άγιο Βασίλη της εικόνας περιλαμβάνει:

 1. ένα γράμμα από τον Άη Βασίλη,
 2. ένα κενό γράμμα, για να γράψει το παιδί το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη,
 3. έναν φάκελο για το γράμμα του παιδιού,
 4. ένα πιστοποιητικό που βεβαιώνει ότι το παιδί έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των καλών παιδιών του Άη Βασίλη,
 5. ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης με τη γενειάδα του Άη Βασίλη με 25 τμήματα, για να τα κόβει το παιδί, μετρώντας αντίστροφα από τη 1 Δεκεμβρίου έως την ημέρα των Χριστουγέννων και
 6. ιδέες με δραστηριότητες για να γράψετε πίσω από το ημερολόγιο, ώστε να απασχολήσετε δημιουργικά το παιδί.

Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές για γράμμα από τον Άη Βασίλη στα παιδιά κατά παραγγελία από δεκάδες δημιουργούς, όπως το θέλετε, απλά περιγράφοντάς το με μία αγγελία! Για δωρεάν υλικό, ιδέες και προτάσεις, γίνετε μέλος στην ομάδα dreamymemoriesProject η οποία απευθύνεται στις σύγχρονες μητέρες και δημιουργήθηκε για να τις βοηθήσει στην οργάνωση της καθημερινότητά τους, ώστε να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στους πολλαπλούς ρόλους τους οποίους κατέχουν και να καταφέρουν να προσφέρουν ποιοτικό χρόνο στα παιδιά τους, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων, οι οποίες, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι καθοριστικές για τη διαμόρφωση μίας υγιούς προσωπικότητας!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...