• Αρχική
 • Blog
 • Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων

Ποιο παιδί δεν ανυπομονεί για τον ερχομό των γενεθλίων του; Κάντε τις ημέρες πριν τα γενέθλια του παιδιού σας πιο διασκεδαστικές με ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων!

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων

Η dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μοναδικά είδη πάρτι για εσάς και τα παιδιά σας ή για δώρο. Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές για ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων κατά παραγγελία από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr, όπως το θέλετε, απλά περιγράφοντάς το με μία αγγελία, ή ζητήστε τους ιδέες και φωτογραφίες!

Hμερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων από Butterfly / Επικοινωνήστε με τον δημιουργό εδώ

Τα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης χρησιμοποιούνται για την αντίστροφη μέτρηση των τελευταίων ημερών έως μία σημαντική ημέρα, όπως τα Χριστούγεννα, η ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα γενέθλια! Τα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης έχουν συνήθως παράθυρα/κουτάκια/σακουλάκια/θήκες κ.λπ., όπου μπορείτε να τοποθετήσετε γλυκίσματα, μικροδωράκια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, για να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας και να τα απασχολήσετε δημιουργικά.

Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων της εικόνας περιλαμβάνει μία γιρλάντα με 14 διπλά σημαιάκια, από τα οποία τα μπροστά είναι αριθμημένα. Πίσω από το μπροστινό σημαιάκι με τον αριθμό μπορείτε να γράψετε αποστολές/δραστηριότητες που σχετίζονται με την οργάνωση του πάρτι γενεθλίων του παιδιού, όπως" Ετοιμάστε τη λίστα των καλεσμένων του πάρτι" κ.α., το οποίο, όταν κοπεί, αποκαλύπτει το δεύτερο σημαιάκι με ένα γράμμα από τη φράση "Χρόνια πολλά". Έτσι, όταν κοπούν όλα τα σημαιάκια με τους αριθμούς, την ημέρα των γενεθλίων, αποκαλύπτεται ολόκληρη η ευχή!

Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές για ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων κατά παραγγελία από δεκάδες δημιουργούς, όπως το θέλετε, απλά περιγράφοντάς το με μία αγγελία! Για δωρεάν υλικό, ιδέες και προτάσεις, γίνετε μέλος στην ομάδα dreamymemoriesProject η οποία απευθύνεται στις σύγχρονες μητέρες και δημιουργήθηκε για να τις βοηθήσει στην οργάνωση της καθημερινότητά τους, ώστε να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στους πολλαπλούς ρόλους τους οποίους κατέχουν και να καταφέρουν να προσφέρουν ποιοτικό χρόνο στα παιδιά τους, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων, οι οποίες, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι καθοριστικές για τη διαμόρφωση μίας υγιούς προσωπικότητας!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...