Πως να επιλέξετε στυλ γάμου

Το στυλ γάμου προσδίδει στον γάμο μία συγκεκριμένη αισθητική, αλλά, κυρίως, δημιουργεί μία συγκεκριμένη ατμόσφαιρα.

Στυλ γάμου

Η επιλογή στυλ γάμου είναι καθοριστική για τον σχεδιασμό του και γι' αυτό αποτελεί μία από τις πρώτες αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν κατά την οργάνωση ενός γάμου. Επιλέγοντας τα διάφορα στοιχεία του γάμου σας ώστε να εξυπηρετούν το στυλ γάμου που έχετε επιλέξει, μπορείτε να επιτύχετε μία συνεκτική εμφάνιση στον γάμο σας με συγκεκριμένη αισθητική, αλλά, κυρίως, με συγκεκριμένη ατμόσφαιρα η οποία θα σας εκφράζει.

Το μοναδικό κριτήριο, λοιπόν, για την επιλογή στυλ γάμου είναι να ταιριάζει στις προσωπικότητές σας, στα ενδιαφέροντά σας και στην αισθητική σας.

Παρακάτω, παρουσιάζονται τα βασικότερα στυλ γάμου, ώστε να επιλέξετε ποιο σας αντιπροσωπεύει καλύτερα και να το ακολουθήσετε κατά τον σχεδιασμό του γάμου σας. Πολλές φορές ο σχεδιασμός ενός γάμου μπορεί να συνδυάζει περισσότερα στυλ, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εξάλλου, και οι προσωπικότητές μας είναι πολύπλευρες γιατί όχι και ο γάμος μας.

Κλασικό στυλ γάμου

Το κλασικό στυλ γάμου ταυτίζεται με το παραδοσιακό στυλ και χαρακτηρίζεται από ουδέτερα χρώματα, όπως είναι το λευκό και το μπεζ, και δημιουργεί ένα επίσημο σκηνικό με ρομαντισμό και κομψότητα.

Vintage στυλ γάμου

Το vintage στυλ γάμου χαρακτηρίζεται από vintage (παλαιού τύπου) στοιχεία, τα οποία παραπέμπουν σε προηγούμενες δεκαετίες και δημιουργούν μία ρομαντική και νοσταλγική αίσθηση με εκλεπτυσμένη κομψότητα.

Rustic στυλ γάμου

Το rustic στυλ γάμου χαρακτηρίζεται από υπαίθριους αγροτικούς χώρους και φυσικά στοιχεία, όπως κορμούς δέντρων, φέτες ξύλου, κουκουνάρια, κλαδιά κ.α.. και, λινάτσα, τα οποία συνθέτουν ένα φυσικά ζεστό και άνετο σκηνικό.

Boho στυλ γάμου

Το boho στυλ γάμου θεωρείτε εναλλακτικό, χωρίς επισημότητες, και χαρακτηρίζεται από απλότητα, εξωτερικούς χώρους, ελαφριά υφάσματα και φυσικά στοιχεία με ποικιλία χρωμάτων, όπως αγριολούλουδα, και δημιουργεί μία αίσθηση ξεγνοιασιάς, χωρίς να στερείται ρομαντισμού.

Glam στυλ γάμου

Το glam στυλ γάμου χαρακτηρίζεται από λάμψη, η οποία μεταφράζεται σε μεταλλικά χρώματα και glitter, και δημιουργεί μία αίσθηση πολυτέλειας.

Μοντέρνο στυλ γάμου

Το μοντέρνο στυλ γάμου χαρακτηρίζεται από μίνιμαλ στοιχεία, καθαρές γραμμές και έντονα χρώματα, τα οποία συνθέτουν ένα σύγχρονο σκηνικό με απλότητα.

Δείτε παρακάτω τις πιο "dreamy" προτάσεις για τα βασικά στυλ γάμου.

Κλασικό στυλ γάμου

Κλασικό στυλ γάμου, φωτογραφία από nocesdumonde.com

Κλασικό στυλ γάμου

Κλασικό στυλ γάμου, φωτογραφία από lapisdenoiva.com

Vintage στυλ γάμου

Vintage στυλ γάμου, φωτογραφία από magnoliarouge.com

Vintage στυλ γάμου

Vintage στυλ γάμου, φωτογραφία από chicvintagebrides.com

Rustic

Rustic στυλ γάμου, φωτογραφία από chicvintagebrides.com

Rustic στυλ γάμου

Rustic στυλ γάμου, φωτογραφία από elegantweddinginvites.com

Boho στυλ γάμου

Boho στυλ γάμου, φωτογραφία από magnoliarouge.com

Boho στυλ γάμου

Boho στυλ γάμου, φωτογραφία από proweddinginvites.com

Glam στυλ γάμου

Glam στυλ γάμου, φωτογραφία από elegantweddinginvites.com

Glam στυλ γάμου

Glam στυλ γάμου, φωτογραφία από ahuefortwo.com

Μοντέρνο στυλ γάμου

Μοντέρνο στυλ γάμου, φωτογραφία από elegantweddinginvites.com

Τώρα που επιλέξατε στυλ γάμου μπορείτε να επιλέξετε και τα χρώματα γάμου, τα οποία θα το υποστηρίξουν και θα το ενισχύσουν. Για χειροποίητα και custom made είδη γάμου, όπως τα έχετε ονειρευτεί, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές ή να ζητήσετε ιδέες από τους δεκάδες δημιουργούς της dreamy.gr, της 1ης μηχανής σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...