• Αρχική
 • Blog
 • Λίστα καλεσμένων βάπτισης - Δωρεάν για εκτύπωση

Λίστα καλεσμένων βάπτισης - Δωρεάν για εκτύπωση

Βαφτίζεται το παιδί σας; Η dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα, έχει δημιουργήσει μία λίστα καλεσμένων βάπτισης για εκτύπωση δωρεάν, για να καταγράψετε τους καλεσμένους σας και να προετοιμαστείτε σωστά και έγκαιρα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα της ζωής σας!

Λίστα καλεσμένων βάπτισης

Η λίστα καλεσμένων βάπτισης της dreamy.gr διαθέτει πεδία για την καταγραφή των ονοματεπώνυμων, του αριθμού των ενηλίκων, του αριθμού των παιδιών, των αγοριών και των κοριτσιών, της διεύθυνσης και του τηλεφώνου και πεδίο για να τσεκάρετε ότι το προσκλητήριο παραδόθηκε, ενώ στο τέλος περιλαμβάνει πεδία για την καταγραφή του συνόλου των καλεσμένων, των ενηλίκων και των παιδιών και του αριθμού των ειδών βάπτισης (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κ.α.) που θα χρειαστείτε.

Kατεβάστε τη λίστα καλεσμένων βάπτισης δωρεάν, εκτυπώστε τη στον οικιακό εκτυπωτή σας ή στο βιβλιοπωλείο (εκτυπώστε τη δεύτερη σελίδα όσες φορές χρειάζεται) και οργανώστε τη βάπτιση του παιδιού σας, όπως την έχετε ονειρευτεί. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε προσφορές ή και ιδέες από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για τα είδη βάπτισης που θα χρειαστείτε, ώστε να τα αποκτήσετε πιο οικονομικά και όπως τα θέλετε, απλά περιγράφοντάς τα!

*Απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση των αρχείων ή μέρους αυτών.
© 2021 dreamy. All rights reserved.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...