• Αρχική
 • Blog
 • Ιδέες για πρωτότυπα δώρα Αγίου Βαλεντίνου

Ιδέες για πρωτότυπα δώρα Αγίου Βαλεντίνου

Αναζητάτε πρωτότυπα δώρα Αγίου Βαλεντίνου; Πάρτε ιδέες για "dreamy" και πρωτότυπα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για άντρες και γυναίκες, για να δημιουργήσετε για τον/την σύντροφό σας και εσάς μία εμπειρία που θα τη θυμάστε, και ζητήστε από τους δεκάδες δημιουργούς της 1ης μηχανής σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα dreamy.gr να σας δημιουργήσουν ένα δώρο όπως το θέλετε!

Ιδέες για πρωτότυπα δώρα Αγίου Βαλεντίνου

Εγγραφείτε και συγκρίνετε προσφορές από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για μοναδικά και προσωποποιημένα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπως τα θέλετε!

 

Χειροποίητο κόκκινο γραμματοκιβώτιο από τσόχα

1. Χειροποίητο κόκκινο γραμματοκιβώτιο από τσόχα από makelifelovely.com, το οποίο μπορείτε να γεμίσετε με σοκολατάκια και μηνύματα αγάπης και να το προσφέρετε στον σύντροφό σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εναλλακτικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, για να αφήνετε μέσα μία έκπληξη την ημέρα για τον σύντροφό σας από 1 έως 14 Φεβρουαρίου!

Χειροποίητη πινιάτα κόκκινη καρδιά

2. Χειροποίητη πινιάτα κόκκινη καρδιά από partystories.de, την οποία μπορείτε να γεμίσετε με σοκολατάκια, μηνύματα αγάπης και δωράκια για τον σύντροφό σας και να διασκεδάσετε, προσπαθώντας να τη σπάσετε μαζί με δεμένα μάτια!

Προσωποποιημένο βιβλίο 'Η ιστορία της αγάπης μας'

3. Προσωποποιημένο βιβλίο 'Η ιστορία της αγάπης μας' από behance.net, που θα φυλάξετε ως ενθύμιο για όλη σας τη ζωή!

Χειροποίητο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου από ύφασμα

4. Χειροποίητο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου από ύφασμα από kitchencounterchronicle.com, στο οποίο μπορείτε να κρύβετε μία έκπληξη την ημέρα για τον σύντροφό σας από 1 έως 14 Φεβρουαρίου!

Χειροποίητη κορνίζα για ζευγάρια με μύνημα αγάπης με γράμματα scrabble

5. Χειροποίητη κορνίζα για ζευγάρια με μήνυμα αγάπης με γράμματα scrabble από etsy.com, στην οποία θα τοποθετήσετε μία φωτογραφία σας με τον σύντροφό σας!

Χειροποίητο παιχνίδι Jenga

6. Χειροποίητο παιχνίδι Jenga από brit.co με ρομαντικές ερωτήσεις, για να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Χειροποίητα κουπόνια αγάπης

7. Χειροποίητα κουπόνια αγάπης από iheartnaptime.net, στα οποία θα γράψετε προσωπικά δώρα για τον σύντροφό σας και τα οποία θα μπορεί να σας ζητήσει όποτε το επιθυμεί!

Εγγραφείτε και συγκρίνετε τιμές από τους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η dreamy.gr για πρωτότυπα δώρα Αγίου Βαλεντίνου για άντρες και γυναίκες κατά παραγγελία, όπως τα θέλετε, απλά περιγράφοντάς τα με μία αγγελία, επιτυγχάνοντας έτσι τις πιο οικονομικές προσφορές!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Η διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργών dreamy.gr μπορεί να σας δώσει λύση στις παρακάτω επιλογές:

Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο
Δώστε ζωή στη δική σας ιδέα
Προσαρμόστε μία ιδέα στις ανάγκες σας
Ζητήστε ιδέες από δεκάδες δημιουργούς

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα "dreamy" ιδέες να ανακαλύψετε:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...