Ντόμινο - Μαθαίνω τα χρώματα στα αγγλικά

Tα αγγλικά έγιναν παιχνίδι! Τα παιχνίδια αγγλικών A' δημοτικού του dreamymemoriesProject, στα οποία περιλαμβάνεται το δωρεάν για εκτύπωση ντόμινο - Μαθαίνω τα χρώματα στα αγγλικά, έχουν στόχο να καλύψουν την ύλη στα αγγλικά της Α' δημοτικού και να συμβάλλουν στην εξάσκηση και στην εμπέδωση τους με διασκεδαστικό και βιωματικό τρόπο.

Ντόμινο - Μαθαίνω τα χρώματα στα αγγλικά

Το ντόμινο - Μαθαίνω τα χρώματα στα αγγλικά αποτελείται από 30 κάρτες οι οποίες έχουν δύο μισά, το πρώτο μισό έχει ένα χρώμα και το δεύτερο μισό τη λέξη στα αγγλικά ενός άλλου χρώματος.

Πως παίζεται; Το ντόμινο παίζεται από 2-4 παίκτες. Μοιράστε 7 κάρτες σε κάθε παίκτη, όταν οι παίκτες είναι 2, και 5 κάρτες, όταν είναι 3 ή 4, και τοποθετήστε 1 κάρτα στο τραπέζι. Όποιος παίκτης έχει σειρά πρέπει να επεκτείνει τη γραμμή από ντόμινο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, χρησιμοποιώντας μόνο μία κάρτα με το χρώμαπου σημαίνει η λέξη της κάρτας στο τέλος της γραμμής. Η γραμμή δεν χρειάζεται να είναι ευθεία, αλλά μπορεί να δημιουργεί τυχαίες γωνίες. Όποιος παίκτης έχει σειρά, αλλά δεν έχει κάποια κάρτα που να ταιριάζει, θα πρέπει να τραβήξει μία από τις υπόλοιπες κάρτες, αλλά για να την τοποθετήσει θα πρέπει να περιμένει μέχρι την επόμενη φορά. Κερδίζει όποιος ξεφορτωθεί όλες ή τις περισσότερες κάρτες.

Η διδασκαλία των αγγλικών της Α' δημοτικού επικεντρώνεται στον προφορικό λόγο, ώστε να εξοικειωθούν με τα παιδιά με τη γλώσσα και πολύ αργότερα να γράφουν και να διαβάζουν! Λέγοντας στο παιδί, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τον αριθμό που πρέπει να ακολουθήσει στα αγγλικά, το παιδί μαθαίνει τις λέξεις, ενώ με την επανάληψη τις αφομοιώνει.

Κατεβάστε το ντόμινο - Μαθαίνω τα χρώματα στα αγγλικά εντελώς δωρεάν και εκτυπώστε το στον οικιακό σας εκτυπωτή ή στο βιβλιοπωλείο.

*Απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση των αρχείων ή μέρους αυτών.
© 2021 dreamy. All rights reserved.

Ή παράγγειλέ το έτοιμο εδώ.

Δείτε ακόμα:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...