Ντόμινο - Μαθαίνω τα ζώα της ζούγκλας στα γαλλικά

Και τα γαλλικά έγιναν παιχνίδι! Τα παιχνίδια γαλλικών δημοτικού του dreamymemoriesProject, στα οποία περιλαμβάνεται το δωρεάν για εκτύπωση ντόμινο - Μαθαίνω τα ζώα της ζούγκλας στα γαλλικά, έχουν στόχο να συμβάλλουν στην εξάσκηση και στην εμπέδωση τους με διασκεδαστικό και βιωματικό τρόπο.

Ντόμινο - Μαθαίνω τα ζώα της ζούγκλας στα γαλλικά

Το ντόμινο - Μαθαίνω τα ζώα της ζούγκλας στα γαλλικά αποτελείται από 28 κάρτες οι οποίες έχουν δύο μισά, το πρώτο μισό έχει την εικόνα ενός ζώου της ζούγκλας και το δεύτερο μισό τη λέξη στα γαλλικά ενός άλλου ζώου της ζούγκλας. Περιλαμβάνει τα ζώα της ζούγκλας: λιοντάρι, γορίλας, μαϊμού, ιπποπόταμος, πουλί, ζέβρα.

Πως παίζεται; Το ντόμινο παίζεται από 2-4 παίκτες. Μοιράστε 7 κάρτες σε κάθε παίκτη, όταν οι παίκτες είναι 2, και 5 κάρτες, όταν είναι 3 ή 4, και τοποθετήστε 1 κάρτα στο τραπέζι. Όποιος παίκτης έχει σειρά πρέπει να επεκτείνει τη γραμμή από ντόμινο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, χρησιμοποιώντας μόνο μία κάρτα με την εικόνα του ζώου της ζούγκλας που σημαίνει η λέξη της κάρτας στο τέλος της γραμμής. Η γραμμή δεν χρειάζεται να είναι ευθεία, αλλά μπορεί να δημιουργεί τυχαίες γωνίες. Όποιος παίκτης έχει σειρά, αλλά δεν έχει κάποια κάρτα που να ταιριάζει, θα πρέπει να τραβήξει μία από τις υπόλοιπες κάρτες, αλλά για να την τοποθετήσει θα πρέπει να περιμένει μέχρι την επόμενη φορά. Κερδίζει όποιος ξεφορτωθεί όλες ή τις περισσότερες κάρτες.

Τα παιχνίδια γαλλικών δημοτικού έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με τη Βίκυ Σαράμπαλου, καθηγήτρια γαλλικών.

Κατεβάστε το ντόμινο - Μαθαίνω τα ζώα της ζούγκλας στα γαλλικά εντελώς δωρεάν και εκτυπώστε το στον οικιακό σας εκτυπωτή ή στο βιβλιοπωλείο.

*Απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση των αρχείων ή μέρους αυτών.
© 2021 dreamy. All rights reserved.

Δείτε ακόμα:

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...