Είσαι μαμά; Γίνε μέλος του dreamymemoriesProject!

Δεν είσαι μόνη, δεν είσαι η μόνη!

Το dreamymemoriesProject δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις σύγχρονες μητέρες να βρούν την ισορροπία ανάμεσα στους πολλαπλούς τους ρόλους και να προωθήσει το μοντέλο της θετικής γονεϊκότητας, δίνοντας έμφαση στον ποιοτικό χρόνο τον οποίο μοιράζονται με τα παιδιά τους και συμβάλλει στην ενίσχυση της σχέσης τους, στη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων και κατ' επέκταση στη διαμόρφωση υγιών προσωπικοτήτων.

Ισορροπία

Η μητρότητα είναι μία καθημερινή πρόκληση, ιδιαίτερα απαιτητική και εξαντλητική, που έχει ως αποτέλεσμα οι περισσότερες μανούλες να αντιμετωπίζουμε αυτό το οποίο αποκαλείτε μητρική εξάντληση και περιγράφει τη σωματική και ψυχολογική κούραση, κυρίως, λόγω της πίεσης από τις ευθύνες που μας επιβαρύνουν και των ενοχών που αισθανόμαστε για το αν είμαστε καλές μητέρες. Ανακάλυψε τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να καταφέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή σου και τη μητρότητα και να αποτελείς ένα υγιές πρότυπο για τα παιδιά σου!

Γονεϊκότητα

Η σωστή ανατροφή ενός παιδιού απαιτεί πολλές φροντίδες και περιλαμβάνει προκλήσεις που επιβαρύνουν, κυρίως, τη μητέρα. Πολύ συχνά, εμείς οι μανούλες αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και στις δυσκολίες της μητρότητας και νιώθουμε ενοχές για το αν είμαστε καλές μητέρες και αν προσφέρουμε στα παιδιά μας αυτό που τους αξίζει. Αυτός ο οδηγός θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα για το πως μπορείς να μεγαλώσεις ευτυχισμένα παιδιά, ψυχικά και σωματικά υγιή και να απαλλαχτείς από τις ενοχές, τις περισσότερες τουλάχιστον!

Σχολική μελέτη

Οι γονείς μπορούμε να παίξουμε καθοριστικό ρόλο στη μελέτη και κατ' επέκταση στην επίδοση των παιδιών μας στο σχολείο ανεξάρτητα από το μορφωτικό μας επίπεδο. Πολλές φορές, η χαμηλή επίδοση στα μαθήματα δε σχετίζεται με μειωμένη ευφυΐα ή με μαθησιακές δυσκολίες, αλλά με τη λανθασμένη νοοτροπία εμάς των γονιών και την έλλειψη οργάνωσης της μελέτης. Ανακάλυψε με ποιους τρόπους μπορείς να συμβάλλεις στην καλύτερη επίδοση των παιδιών σου στο σχολείο!

Πρόγραμμα μελέτης-Λίστα καθηκόντων

Πρόγραμμα μελέτης-Λίστα καθηκόντων

Δες τον οδηγό σχολικής μελέτης...

Οργάνωση

Η σωστή οργάνωση είναι πολύ σημαντική και μπορεί να βοηθήσει εμάς τις μανούλες να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις πολλές υποχρεώσεις και φροντίδες της καθημερινότητάς μας, και όχι μόνο. Δες τα tips και το υλικό για την οργάνωση της καθημερινότητας σου στο σπίτι και στη δουλειά και το υλικό για ειδικές περιστάσεις, όπως υλικό για την οργάνωση βάπτισης, πάρτι, των χριστουγένων, της νέας σχολική χρονιάς κ.α.

Ημερολόγιο οικογενειακών παραδόσεων

Οι οικογενειακές παραδόσεις και ο ποιοτικός χρόνος τον οποίο μοιραζόμαστε οι γονείς με τα παιδιά μας συμβάλλουν στην ενίσχυση της σχέσης μας, στη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων και στη διαμόρφωση υγιών προσωπικοτήτων. Το ημερολόγιο οικογενειακών παραδόσεων και δημιουργίας αναμνήσεων περιλαμβάνει ιδέες για οικογενειακές παραδόσεις και μπορεί να σε βοηθήσει να προετοιμάζεσε σωστά και έγκαιρα για τις προσεχείς οικογενειακές παραδόσεις και ευκαιρίες για δημιουργία αναμνήσεων με τα παιδιά σου.

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος


1. Vision board για παιδιά
2. Το βάζο των αναμνήσεων


1. Τσικνοπέμπτη
2. Γαϊτανάκι
3. Απόκριες
4. Καθαρά Δευτέρα
5. Η κυρά Σαρακοστή


1. Μαρτάκια
2. Κηπουρική
3. Φυτολόγιο


1. Λαζαράκια
2. Κυνήγι πασχαλινών αυγών
3. Κυνήγι της Άνοιξης

Μάιος

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος


Πρωτομαγιά

 


Βάζο καλοκαιρινών αναμνήσεων

 

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος


1. Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά
2. Φωτογράφιση 1ης μέρας στο σχολείο
3. Συνέντευξη 1ης μέρας στο σχολείο


1. Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης Χριστουγέννων
2. Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη
3. Επίσκεψη από το ξωτικό του Άη Βασίλη
4. Επίσκεψη από τα καλικαντζαράκια

Δείτε όλες τις ιδέες για τα Χριστούγεννα

Δες όλες τις οικογενειακές παραδόσεις...

Ιδέες

Ιδέες για οικογενειακές παραδόσεις και δημιουργία αναμνήσεων με τα παιδιά

Δες όλες τις ιδέες για δημιουργία αναμνήσεων...

Δραστηριότητες

Προτάσεις για δραστηριότητες, παιχνίδια, φύλλα εργασίας, κατασκευές κ.α. για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά

Δες όλες τις προτάσεις...

Παιχνίδια δημοτικού

Παιχνίδια δημοτικού τα οποία καλύπτουν το σύνολο της ύλης μαθημάτων του δημοτικού και αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για εμάς τους γονείς με το οποίο μπορούμε να ελέγξουμε τις γνώσεις του παιδιού παίζοντας και περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί του, ενώ, παράλληλα, το παιδί εξασκείται στο μάθημά του και επισημοποιεί τις απαραίτητες γνώσεις με ευχάριστο και ενδιαφέρον τρόπο.

Δείτε τα διαθέσιμα παιχνίδια δημοτικού...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...