Ευγνωμοσύνη

Τι:

Θυμάμαι όσα ήδη έχω και νιώθω ευτυχισμένη από σήμερα κιόλας.

Γιατί:

Οι περισσότεροι άνθρωποι εστιάζουμε σε όσα δεν έχουμε και θεωρούμε ότι για να γίνουμε ευτυχισμένοι θα πρέπει πρώτα να αποκτήσουμε όσα θέλουμε. Μεταθέτουμε, δηλαδή, την ευτυχία μας σε κάποια στιγμή στο μέλλον. Αυτό το οποίο χρειάζεται να φροντίσουμε είναι να αισθανόμαστε ευτυχισμένοι με όσα ήδη υπάρχουν στη ζωή μας, κι έτσι θα βρούμε τη διάθεση και την ενέργεια να επιτύχουμε και όσα ονειρευόμαστε. Εξάλλου, όταν επιτυγχάνουμε έναν στόχο, θέτουμε έναν νέο κ.ο.κ. και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην αισθανόμαστε ποτέ ευτυχισμένοι και αρκετοί. Θυμάμαι, λοιπόν, όσα ήδη έχω στη ζωή μου και για τα οποία αισθάνομαι ευγνωμοσύνη και θα ανακαλύψω ότι αυτά είναι αρκετά για να αισθάνομαι ευτυχισμένη από σήμερα! Προσωπικά, το πρώτο που έχω στη λίστα μου για το οποίο αισθάνομαι ευγνωμοσύνη είναι ότι έχω καταφέρει να αποκτήσω παιδιά. Για πολλές γυναίκες το να καταφέρουν να αποκτήσουν παιδιά δεν είναι δεδομένο.

Πώς:  

Κρατάω ημερολόγιο ευγνωμοσύνης, στο οποίο γράφω εκείνα τα οποία συνέβησαν την προηγούμενη ημέρα, από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα, για τα οποία αισθάνομαι ευγνωμοσύνη.

Tips:
 • Δε βιάζομαι να παραλείψω αυτή την "άσκηση" κρίνοντάς τη μη αναγκαία. Έρευνα με ανθρώπους,οι οποίοι κατέγραφαν για 2 εβδομάδες όσα τους έκαναν να αισθάνονται ευγνωμοσύνη έδειξε ότι αυξήθηκαν τα επίπεδα ευτυχίας τους κατά 10%.
 • Δεν το κάνω νοερά. Χρησιμοποιώ χαρτί και μολύβι, γιατί θα με βοηθήσει να τα θυμάμαι περισσότερο. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο τετράδιο ή να εκτυπώσω δωρεάν το ημερολόγιο ευγνωμοσύνης που θα βρω παρακάτω.

Υλικό

*Απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση των αρχείων ή μέρους αυτών.
© 2021 dreamy. All rights reserved.

Για να προμηθευτείς το έτοιμο ημερολόγιο ισορροπίας για μαμάδες του dreamymemoriesProject δες εδώ.

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...