Προβλήματα

Τι:

Μετατρέπω τα προβλήματά μου σε στόχους.

Γιατί:

Στη ζωή ενός ανθρώπου τα προβλήματα είναι αναπόφευκτα. Αυτό που θα πρέπει να κάνω είναι να εστιάζω στη λύση τους και όχι να τα ανακυκλώνω συνεχώς, γιατί αν δεν υπάρχει δράση, δεν υπάρχει και αποτέλεσμα και το πρόβλημα δε θα λυθεί ποτέ. Αν, για παράδειγμα, δεν έχω χρήματα, αντί να παραπονιέμαι και να το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία που δεν κάνω όσα θέλω, μπορώ να το μετατρέψω σε στόχο, όπως "Θέλω να αποκτήσω ένα σταθερό εισόδημα ... ευρώ" και να δημιουργήσω μία στρατηγική, η οποία μου ταιριάζει, για να τον πραγματοποιήσω.

Πώς:  

Όταν ανακύψει κάποιο πρόβλημα, αναρωτιέμαι αν είναι ένα πρόβλημα που μπορώ να αγνοήσω ή να αποφύγω. Αν είναι ένα πρόβλημα που θέλω να λύσω, το μετατρέπω σε στόχο και σχεδιάζω τη στρατηγική που μου ταιριάζει για να τον επιτύχω.

Tips:
 • Το ποιος φταίει δεν ωφελεί πουθενά. Χρειάζεται να εστιάζω στη λύση των προβλημάτων.
 • Υπάρχουν προβλήματα που μπορώ να αγνοήσω ή να αποφύγω. Αν, για παράδειγμα, υπάρχει ένας τοξικός άνθρωπος στη ζωή μου που μου δημιουργεί προβλήματα, μπορώ να τον αποφύγω και όχι να προσπαθώ να αλλάξω τη μεταξύ μας σχέση και επικοινωνία.

Για να προμηθευτείς το έτοιμο ημερολόγιο ισορροπίας για μαμάδες του dreamymemoriesProject δες εδώ.

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...