Κάρτες με αριθμούς από 0-12

Οι Κάρτες με αριθμούς από 0-12 περιλαμβάνονται στο Εκπαιδευτικό υλικό - Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται, ώστε να συμβάλλει στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Κάρτες με αριθμούς από 0-12

Ηλικία: 4+
Δεξιότητες: λεπτή κινητικότητα, κριτική ικανότητα

Οι Κάρτες με αριθμούς από 0-12 περιλαμβάνουν 13 κάρτες με ζώα τις φάρμας για αντιστοίχιση με τους αριθμούς από το 0 έως το 12 για εξάσκηση στην αρίθμηση και στην αναγνώριση των αριθμών από το 0 έως το 12. Αφαιρώντας τις κάρτες των 0, 11 και 12 ζώων, μπορείτε να τις παίξεται για εξάσκηση και αναγνώριση των αριθμών από το 1 έως το 10. Μπορείτε να τις παίζεται με μανταλάκια, εξασκώντας παράλληλα τη λεπτή κινητικότητα. Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο. Το ψηφιακό αρχείο διατίθεται δωρεάν για εκτύπωση και μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Τιμή έτοιμου προϊόντος: 4 ευρώ

*Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής.

Για να παραγγείλεις τις Κάρτες με αριθμούς από 0-12 από το Εκπαιδευτικό υλικό - Υλικό Μοντεσσόρι, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Δες όλο το εκπαιδευτικό υλικό...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...