Αυγά - Αρίθμηση και αναγνώριση των αριθμών από 1 έως 5

Τα Αυγά - Αρίθμηση και αναγνώριση των αριθμών απο 1 έως 5 περιλαμβάνονται στο Εκπαιδευτικό υλικό - Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται, ώστε να συμβάλλει στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Αυγά - Αρίθμηση και αναγνώριση των αριθμών έως το 5

Ηλικία: 3+
Δεξιότητες: λεπτή κινητικότητα

Τα Αυγά - Αρίθμηση και αναγνώριση των αριθμών από 1 έως 5 περιλαμβάνουν 5 αυγά - παζλ των 2 κομματιών για αντιστοίχιση της ποσότητας από βουλίτσες με τον κατάλληλο αριθμό για εξάσκηση στην αρίθμηση και στην αναγνώριση των αριθμών από 1 έως 5.Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο. Το ψηφιακό αρχείο διατίθεται δωρεάν για εκτύπωση και μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Τιμή έτοιμου προϊόντος: 3 ευρώ

*Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής.

Για να παραγγείλεις τα Αυγά - Αρίθμηση και αναγνώριση των αριθμών από 1 έως 5 από το Εκπαιδευτικό υλικό - Υλικό Μοντεσσόρι, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Δες όλο το εκπαιδευτικό υλικό...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...