Μοντεσσόρι κάρτες αρίθμησης

Οι Μοντεσσόρι κάρτες αρίθμησης περιλαμβάνονται στο Εκπαιδευτικό υλικό - Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται, ώστε να συμβάλλει στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Μοντεσσόρι κάρτες αρίθμησης

Ηλικία: 3+
Δεξιότητες: λεπτή κινητικότητα, οπτική αντίληψη

Οι Μοντεσσόρι κάρτες αρίθμησης περιλαμβάνουν 11 κάρτες με τους αριθμούς από το 0 έως το 10 με αντίστοιχο αριθμό θέσεων για την τοποθέτηση αντικειμένων, όπως τουβλάκια, κουμπιά, πον πον, χάντρες, κυβάκια χειροτεχνίας κ.α., ώστε το παιδί να εξασκηθεί στην αρίθμηση και να συνδέσει κάθε αριθμό με την αντίστοιχη ποσότητα.

Μοντεσσόρι κάρτες αρίθμησης

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο. Στο έτοιμο προϊόν δεν περιλαμβάνονται τα τουβλάκια ή άλλα αντικείμενα.
Τιμή ψηφιακού αρχείου: 2 ευρώ
Τιμή έτοιμου προϊόντος: 5 ευρώ

*Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής.

Για να παραγγείλεις τις Μοντεσσόρι κάρτες αρίθμησης από το Εκπαιδευτικό υλικό - Υλικό Μοντεσσόρι, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Δες όλο το εκπαιδευτικό υλικό...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...