Μοντεσσόρι κάρτες 3 μερών - Χρώματα

Οι Μοντεσσόρι κάρτες 3 μερών - Χρώματα περιλαμβάνονται στο Εκπαιδευτικό υλικό - Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται, ώστε να συμβάλλει στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Μοντεσσόρι κάρτες 3 μερών - Χρώματα

Ηλικία: 2+
Δεξιότητες: οπτική αντίληψη, μνήμη

Οι Μοντεσσόρι κάρτες 3 μερών - Χρώματα περιλαμβάνουν κάρτες 3 μερών για 11 χρώματα (κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε, πράσινο, καφέ, μωβ, άσπρο, μαύρο, γκρι και ροζ), δηλαδή, 11 κάρτες με τα χρώματα και τις ονομασίες τους, 11 κάρτες με τα χρώματα και 11 κάρτες με τις ονομασίες των χρωμάτων. Οι κάρτες 3 μερών μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους. Μπορείτε είτε να αντιστοιχίσετε τις κάρτες μεταξύ τους ως προς το χρώμα, είτε να αντιστοιχίσετε τις κάρτες μεταξύ τους ως προς τις ονομασίες των χρωμάτων, είτε να αντιστοιχίσετε τις κάρτες με τα χρώματα με τις κάρτες με τις ονομασίες τους (και να επαληθεύσετε με τις κάρτες με τα χρώματα και τις ονομασίες τους), είτε να αντιστοιχίσετε τις κάρτες με τα χρώματα με αντικείμενα του ίδιου χρώματος, είτε να παίξετε παιχνίδια μνήμης. Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο. Το ψηφιακό αρχείο διατίθεται δωρεάν για εκτύπωση και μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Τιμή έτοιμου προϊόντος: 3 ευρώ

*Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής.

Για να παραγγείλεις τις Μοντεσσόρι κάρτες 3 μερών - Χρώματα από το Εκπαιδευτικό υλικό - Υλικό Μοντεσσόρι, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Δες όλο το εκπαιδευτικό υλικό...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...