Διαβάζω δημιουργώ γράφω - Πασχαλινή έκδοση

Το Διαβάζω δημιουργώ γράφω - Πασχαλινή έκδοση περιλαμβάνεται στο Εκπαιδευτικό υλικό - Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται, ώστε να συμβάλλει στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Διαβάζω δημιουργώ γράφω - Πασχαλινή έκδοση

Ηλικία: 6+
Δεξιότητες: οπτικοκινητικός συντονισμός, λεπτή κινητικότητα, δημιουργικότητα

Το Διαβάζω δημιουργώ γράφω - Πασχαλινή έκδοση περιλαμβάνει έναν πίνακα και 21 κάρτες με λέξεις σχετικές με το Πάσχα. Ο πίνακας Διαβάζω δημιουργώ γράφω μπορεί να συμβάλλει στην εξάσκηση της ανάγνωσης και της γραφής των γραμμάτων και των αριθμών, αλλά και στην αναγνώριση και εξάσηση της γραφής των σχημάτων κ.α. με δημιουργικό τρόπο. Στο πλαίσιο "Διαβάζω" τοποθετούμε μία κάρτα με λέξη ή εικόνα, ώστε να τη διαβάσει/αναγνωρίσει το παιδί και να εξασκηθεί στην ανάγνωση/αναγνώριση. Στο πλαίσιο "Δημιουργώ" το παιδί μπορεί να δημιουργήσει τη λέξη με πλαστελίνη, όσπρια, έτοιμα γράμματα/αριθμούς/σχήματα ή με όποιον τρόπο μπορεί να φανταστεί. Στο πλαίσιο "Γράφω" το παιδί μπορεί να γράψει τη λέξη, ώστε να εξασκηθή στη γραφή. Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο. Στο έτοιμο προϊόν ο πίνακας είναι πλαστικοποιημένος, ώστε να μπορεί το παιδί να γράφει με έναν απλό μαρκαδόρο και να σβήνει με ένα μαντηλάκι.
Τιμή ψηφιακού αρχείου: 4 ευρώ
Τιμή έτοιμου προϊόντος: 8 ευρώ

*Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής.

Για να παραγγείλεις το Διαβάζω δημιουργώ γράφω - Πασχαλινή έκδοση από το Εκπαιδευτικό υλικό - Υλικό Μοντεσσόρι, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Δες όλο το εκπαιδευτικό υλικό...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...