Διαβάζω - Δημιουργώ - Γράφω

Το Διαβάζω - Δημιουργώ - Γράφω περιλαμβάνεται στο Εκπαιδευτικό υλικό - Υλικό Μοντεσσόρι του dreamymemoriesProject, το οποίο σχεδιάζεται, ώστε να συμβάλλει στην κατάκτηση της γνώσης από παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με ευχάριστο τρόπο.

Διαβάζω - Δημιουργώ - Γράφω

Ηλικία: 5+
Δεξιότητες: οπτικοκινητικός συντονισμός, λεπτή κινητικότητα, δημιουργικότητα

Το Διαβάζω - Δημιουργώ - Γράφω περιλαμβάνει:

 1. Καρτέλα Διαβάζω - Δημιουργώ - Γράφω
 2. Κάρτες για να γράψετε λέξεις

Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο. Το ψηφιακό αρχείο διατίθεται δωρεάν για εκτύπωση και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Το έτοιμο προϊόν περιλαμβάνει 20 κενές κάρτες για λέξεις και πλαστικοποιημένο πίνακα, ώστε να μπορείτε να γράφετε με έναν απλό μαρκαδόρο και να σβήνετε με ένα μαντηλάκι και να το χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά.
Τιμή έτοιμου προϊόντος: 5 ευρώ

*Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής.

Για να παραγγείλεις το Διαβάζω - Δημιουργώ - Γράφω από το Εκπαιδευτικό υλικό - Υλικό Μοντεσσόρι, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Δες όλο το εκπαιδευτικό υλικό...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...