Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων - Ιδέες

Τα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης χρησιμοποιούνται για την αντίστροφη μέτρηση των τελευταίων ημερών έως μία σημαντική ημέρα, όπως τα Χριστούγεννα, η ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα γενέθλια!

Hμερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων

Hμερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων / Βρείτε το εδώ

Τα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης έχουν συνήθως παράθυρα/κουτάκια/σακουλάκια/θήκες κ.λπ., όπου μπορείτε να τοποθετήσετε γλυκίσματα, μικροδωράκια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, για να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας και να τα απασχολήσετε δημιουργικά.

Όσον αφορά το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων, η δική μας εκδοχή περιλαμβάνει μία γιρλάντα με 14 διπλά σημαιάκια, από τα οποία τα μπροστά είναι αριθμημένα. Πίσω από το μπροστινό σημαιάκι με τον αριθμό γράφω αποστολές/δραστηριότητες που σχετίζονται με την οργάνωση του πάρτι γενεθλίων του παιδιού, όπως "Ετοιμάστε τη λίστα των καλεσμένων του πάρτι" κ.α., το οποίο, όταν κοπεί, αποκαλύπτει το δεύτερο σημαιάκι με ένα γράμμα από τη φράση "Χρόνια πολλά". Έτσι, όταν κοπούν όλα τα σημαιάκια με τους αριθμούς, την ημέρα των γενεθλίων, αποκαλύπτεται ολόκληρη η ευχούλα!

Ποιο παιδί δεν ανυπομονεί για τον ερχομό των γενεθλίων του; Κάντε τις ημέρες πριν τα γενέθλια του παιδιού σας πιο διασκεδαστικές, εμπλέκοντάς το παράλληλα στην προετοιμασία του πάρτι του!

Παρακάτω θα βρείτε ιδέες για ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων. Μπορείτε να διαλέξετε τις ιδέες που ταιριάζουν στην ηλικία των παιδιών σας.

Ιδέες

 1. Ετοιμάστε τη λίστα των καλεσμένων του πάρτι.

 2. Επιλέξτε θέμα για το πάρτι.

 3. Επιλέξτε το μενού του πάρτι.

 4. Φτιάξτε τις προσκλήσεις του πάρτι.

 5. Φτιάξτε διακοσμητικά για το πάρτι (centerpieces, φιγούρες κ.α.).

 6. Φτιάξτε πινιάτα.

 7. Φτιάξτε headbands στο θέμα του πάρτι.

 8. Διακοσμήστε φρου φρου στο θέμα του πάρτι.

 9. Φτιάξτε δωράκια για τους καλεσμένους.

 10. Ετοιμάστε χρωμοσελίδες και δραστηριότητες, για να απασχοληθούν τα παιδιά.

 11. Ετοιμάστε παιχνίδια (pin the tail κ.α.), για να απασχοληθούν τα παιδιά.

 12. Μοιράστε τις προσκλήσεις.
 13. Ετοιμάστε ή παραγγείλετε την τούρτα.

 14. Τακτοποιήστε το σπίτι σας, για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους.

Για χειροποίητα και custom made είδη πάρτι, μπορείτε να απευθυνθείτε στους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η www.dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα.

Δείτε το ημερολόγιο οικογενειακών παραδόσεων...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...