Το βάζο των αναμνήσεων

Μία από τις αγαπημένες μου οικογενειακές παραδόσεις για τη δημιουργία αναμνήσεων με τα παιδιά μας, που σας προτείνω να υιοθετήσετε, είναι το βάζο των αναμνήσεων!

Το βάζο των αναμνήσεων

Το βάζο των αναμνήσεων με κάρτες καταγραφής αναμνήσεων και της αντίστοιχης ημερομηνίας

Τι είναι το βάζο των αναμνήσεων; Το βάζο των αναμνήσεων είναι ένα βάζο στο οποίο μπορείτε να φυλάτε τις όμορφες ή και αστείες αναμνήσεις της οικογένειάς σας, καθώς και τα επιτεύγματα και τις έξυπνες ή και αστείες ατάκες των παιδιών σας. Μπορείτε να το κατασκευάζετε στην αρχή κάθε έτους, ώστε να φυλάτε σε αυτό τις αναμνήσεις σας για ολόκληρο το έτος, δημιουργώντας, έτσι, ένα αρχείο με αναμνήσεις ταξινομημένες ανά έτος. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, και όχι μόνο, μπορείτε να το ανοίγετε και να διαβάζετε όσα έχετε καταγράψει, ώστε να τα ξαναθυμηθείτε, αλλά και να διασκεδάσετε οικογενειακώς. Αντί για βάζο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο κουτί και να το διακοσμήσετε όπως θέλετε, ανάλογα με την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητες των παιδιών σας, προσφέροντάς τους το ερέθισμα να απασχοληθούν δημιουργικά! Εκτός από αναμνήσεις, μπορείτε να φυλάτε και αναμνηστικά από διάφορα γεγονότα της οικογενειακής σας ζωής. Το βάζο των αναμνήσεων μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία και διατήρηση των αναμνήσεών σας, καθώς και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών σας! Υιοθετήστε αυτή την οικογενειακή παράδοση και θα με θυμηθείτε!

Δείτε το ημερολόγιο οικογενειακών παραδόσεων...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...