Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα παιδιά ανυπομονούν να τα επισκεφτεί ο αγαπημένος τους Άγιος! Ενισχύστε τη χριστουγεννιάτικη μαγεία προσφέροντας στα παιδιά τη χαρά να λάβουν γράμμα από τον Άγιο Βασίλη!

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη στα παιδιά

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη στα παιδιά / Βρείτε το εδώ

Τα τελευταία Χριστούγεννα φροντίζω να λάβουν τα παιδιά μου από ένα γράμμα από τον Άγιο Βασίλη στις αρχές Δεκεμβρίου. Το γράμμα κάθε παιδιού, συνήθως, περιλαμβάνει:

  1. ένα γράμμα από τον Άγιο Βασίλη με το όνομα του παιδιού, το οποίο το επιβραβεύει για τις επιτυχίες του και τη συμπεριφορά του για ένα ολόκληρο έτος, τονίζει τις αρετές του, το ενθαρρύνει να συνεχίσει να προσπαθεί και το συμβουλεύει. Επίσης, το προτρέπει να του γράψει γράμμα, για να του πει τα νέα του και τι δώρο θέλει να του φέρει!
  2. ένα κενό γράμμα, για να γράψει το παιδί το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη,
  3. έναν φάκελο για το γράμμα του παιδιού με διεύθυνση για το Βόρειο Πόλο και γραμματόσημα, και
  4. ένα πιστοποιητικό με το όνομα του που βεβαιώνει ότι το παιδί έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των καλών παιδιών του Άη Βασίλη,
  5. ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης με τη γενειάδα του Άη Βασίλη χωρισμένη σε 25 τμήματα, για να τα κόβει το παιδί, μετρώντας αντίστροφα από τη 1 Δεκεμβρίου έως την ημέρα των Χριστουγέννων με ιδέες με δραστηριότητες, ώστε να απασχοληθεί δημιουργικά.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η χαρά τους δεν περιγράφεται και μειώνει και το άγχος για το αν θα έρθει ή όχι ο Άγιος Βασίλης. Δεν μπορώ, λοιπόν, παρά να σας προτείνω να υιοθετήσετε κι εσείς αυτήν την οικογενειακή παράδοση, που θα δώσει απίστευτη χαρά στα παιδάκια σας, ενώ μπορεί να σας βοηθήσει να τους μεταδώσετε κάποια μηνύματα μέσω του γράμματος του Άη Βασίλη (να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή τους, να τα ενθαρρύνετε, να τα συμβουλεύσετε κ.λπ.).

Δείτε το ημερολόγιο οικογενειακών παραδόσεων...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...