Επίσκεψη από το ξωτικό του Άη Βασίλη

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μας γιορτή οικογενειακώς και γι΄αυτό πάντα ψάχνω για χριστουγεννιάτικες παραδόσεις που θα δώσουν χαρά στα παιδιά και θα τροφοδοτήσουν τη φαντασία τους! Δεν θα μπορούσα, λοιπόν, να μην υιοθετήσω ως οικογενειακή μας παράδοση την επίσκεψη από το ξωτικό του Άη Βασίλη!

Επίσκεψη από το ξωτικό του Άη Βασίλη

Η επίσκεψη του ξωτικού του Άη Βασίλη ως χριστουγεννιάτικη παράδοση ξεκίνησε από το παιδικό βιβλίο "Τhe Elf on the Shelf" (Το Ξωτικό στο Ράφι) που γράφτηκε το 2005 από την Carol Aebersold και την κόρης της Chanda Bell. Στο βιβλίο περιγράφει την επίσκεψη των ξωτικών του Άη Βασίλη στα παιδιά από την ημέρα των Ευχαριστιών έως την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο σκοπός της επίσκεψης τους είναι να ενημερώσουν τον Άη Βασίλη αν τα παιδιά ήταν "καλά" ή άτακτα.

Συνήθως, όσοι τηρούν την παράδοση εμφανίζουν στα παιδιά μία κούκλα ξωτικό και, ίσως, τη συνοδεύουν και με κάποιο δωρακι. Προσωπικά, χρησιμοποιώ τα δωρεάν εκτυπώσιμα για το σπιτάκι του ξωτικού που έχω βρει στο SWISS FAMILY GALAGHER και δημιουργώ σε κάποιον τοίχο του σπιτιού το προσωρινό σπιτάκι του ξωτικού, που, όμως δεν θέλει να το δούμε, και γι' αυτό βγαίνει από το σπιτάκι του μόνο το βράδυ που κοιμόμαστε. Επειδή δεν θέλω να έχει απειλητικό ρόλο, τους λέω ότι έχει έρθει για να προετοιμάσει την επίσκεψη του Άη Βασίλη και να φροντίσει να μη χαλάσει τίποτα τις γιορτές μας. Έτσι κι εσείς μπορείτε να το προσαρμόσετε στα μέτρα σας και στη φιλοσοφία σας! Μπορείτε να το συνοδεύσετε με ένα γράμμα από το ξωτικό, στο οποίο θα εξηγεί πως το λένε, τι είναι και γιατί ήρθε. Κατεβάστε για δωρεάν εκτύπωση τα κενά γράμματα που θα βρείτε παρακάτω, κάνοντας δεξί κλικ και αποθήκευση.

*Απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση των αρχείων ή μέρους αυτών.
© 2021 dreamy. All rights reserved.

Γράμμα από το ξωτικό του Άη Βασίλη - Κορίτσι - Δωρεάν εκτυπώσιμο

Γράμμα από το ξωτικό του Άη Βασίλη - Κορίτσι ξωτικό

Γράμμα από το ξωτικό του Άη Βασίλη - Αγόρι - Δωρεάν εκτυπώσιμο

Γράμμα από το ξωτικό του Άη Βασίλη - Αγόρι ξωτικό

Για προτάσεις για χριστουγεννιάτικες παιδικές ταινίες δείτε εδώ.

Για χειροποίητα και custom made χριστουγεννιάτικα είδη, μπορείτε να απευθυνθείτε στους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η www.dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα.

Δείτε το ημερολόγιο οικογενειακών παραδόσεων...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...