Πάρτι γενεθλίων - Ιδέες

Δεν υπάρχει τίποτα που να περιμένουν τα παιδιά μου περισσότερο από το πάρτι των γενεθλίων τους! Τόσο που την επόμενη κιόλας μέρα από το πάρτι τους, κάνουν σχέδια για το επόμενο, μετατρέποντας την οργάνωσή τους σε μία μεγάλη και πολύ δημιουργική πρόκληση για μένα. Τα θέλω κι εγώ!

Όταν ήταν μικρότερες, έως 2-3 ετών, επέλεγα εγώ το θέμα του πάρτι τους, αλλά πλέον το αποφασίζουν εκείνες και, συνήθως, έχει να κάνει με κάτι που τους αρέσει πολύ εκείνη την περίοδο, όπως είναι ένα παραμύθι, μία σειρά κινουμένων σχεδίων ή ένα μυθικό πλάσμα. Δείτε εδώ μία λίστα με περισσότερα από 100 θέματα για παιδικά πάρτι γενεθλίων για κορίτσι, για αγόρι, για κορίτσι και αγόρι μαζί και για δίδυμα!

Προσωπικά, μου αρέσει να ετοιμάζω ό,τι αφορά το πάρτι τους μόνη μου, οπότε, ανάλογα με το θέμα που έχουν επιλέξει, θα ψάξω για ιδέες που μπορώ να υλοποιήσω και αφορούν, κυρίως, προσκλήσεις, τούρτα, διακόσμηση, πινιάτα, headbands, χρωμοσελίδες και δραστηριότητες, παιχνίδια πάρτι και δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους! Βρείτε εδώ έναν δωρεάν εκτυπώσιμο οδηγό για οργάνωση παιδικού πάρτι γενεθλίων, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε σωστά και έγκαιρα ένα υπέροχο πάρτι για το παιδί σας, που θα κάνει τα ματάκια του να λάμπουν από χαρά! Αυτός δεν είναι ο στόχος;

Κάποιες από τις φωτογραφίες του τελευταίου μας πάρτι με θέμα μάγισσα:

Πάρτι μάγισσας προσκλήσεις σκουπόξυλαΠάρτι μάγισσας προσκλήσεις σκουπόξυλα
Πάρτι μάγισσας διακόσμησηΠάρτι μάγισσας διακόσμηση
Πάρτι μάγισσας πινιάτα αράχνηΠάρτι μάγισσας πινιάτα αράχνη
Πάρτι μάγισσας κυνήγι θησαυρούΠάρτι μάγισσας κυνήγι θησαυρού
Πάρτι μάγισσας διακόσμηση σκουπόξυλοΠάρτι μάγισσας διακόσμηση σκουπόξυλο
Πάρτι μάγισσας ιστός αράχνηςΠάρτι μάγισσας ιστός αράχνης

Αν όλα αυτά σας φαίνονται πολλά και υπερβολικά για ένα πάρτι ή ο χρόνος σας είναι περιορισμένος για να προλάβετε να τα ετοιμάσετε, κρατήστε την πινιάτα, τα παιχνίδια πάρτι, τα δωράκια και την τούρτα, που είναι και αυτά που ενθουσιάζουν περισσότερο τα παιδιά!

Όσον αφορά τα παιχνίδια πάρτι, απ' όλα όσα έχω δοκιμάσει, κερδίζει με διαφορά το κυνήγι θησαυρού, το οποίο αποτελείτε από γρίφους που σχετίζονται με το θέμα του πάρτι και οδηγεί στα δωράκια! Άλλα παιχνίδια πάρτι που προτιμάμε είναι τα pin the tail και ένα παιχνίδι με μπαλόνια, όπου δένουμε τα μπαλόνια στη μέση μας και προσπαθούμε να σκάσουμε τα μπαλόνια τον άλλων με μία οδοντογλυφίδα, με αυτόν που θα καταφέρει να μη σκάσει το μπαλόνι του να κερδίζει το παιχνίδι.

Δείτε εδώ όλες τις ιδέες που αφορούν τα γενέθλια από την www.dreamy.gr.

Για χειροποίητα και custom made είδη πάρτι, μπορείτε να απευθυνθείτε στους δεκάδες δημιουργούς που φιλοξενεί η www.dreamy.gr, η 1η μηχανή σύγκρισης προσφορών για χειροποίητα και custom made προϊόντα.

Δείτε το ημερολόγιο οικογενειακών παραδόσεων...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...