Οι τροχοί της γλώσσας - Βάζω τόνους

Το παιχνίδι Οι τροχοί της γλώσσας - Βάζω τόνους περιλαμβάνεται στα παιχνίδια γλώσσας Α' δημοτικού του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται, ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και στην εμπέδωση της ύλης της γλώσσας της Α' δημοτικού με ευχάριστο τρόπο.

Οι τροχοί της γλώσσας - Βάζω τόνους

Το παιχνίδι Οι τροχοί της γλώσσας - Βάζω τόνους αποτελείται από 4 τροχούς - κύκλους με 12 λέξεις ο καθένας από τις 2 πρώτες ενότητες της γλώσσας Α' Δημοτικού. Οι λέξεις δεν είναι τονισμένες. Η συμπλήρωση των τόνων πραγματοποιείται με μανταλάκια χειροτεχνίας. Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο. Το έτοιμο προϊόν περιλαμβάνει 12 μανταλάκια χειροτεχνίας.
Τιμή ψηφιακού αρχείου: 4 ευρώ
Τιμή έτοιμου προϊόντος: 7 ευρώ

*Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής.

Για να παραγγείλεις το παιχνίδι Οι τροχοί της γλώσσας - Βάζω τόνους από τα παιχνίδια γλώσσας Α' Δημοτικού, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Δες όλα τα παιχνίδια δημοτικού...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...