Επιτραπέζιο παιχνίδι γλώσσας Α δημοτικού Η μαγεία της άλφαβήτας

Το επιτραπέζιο παιχνίδι Η μαγεία της άλφαβήτας περιλαμβάνεται στα παιχνίδια γλώσσας Α' δημοτικού του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται, ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και στην εμπέδωση της ύλης της γλώσσας της Α' δημοτικού με ευχάριστο τρόπο.

Επιτραπέζιο παιχνίδι γλώσσας Α δημοτικού Η μαγεία της άλφαβήτας

Θέμα παιχνιδιού:
Ταξίδεψε στον μαγικό κοσμο της αλφαβήτας και βγες νικητής φτάνοντας πρώτος στο αστέρι!

Τι περιλαμβάνει:

 • 1 ταμπλό
 • 4 πιόνια
 • 1 ζάρι με τα φωνήεντα
 • 1 ζάρι με τα σύμφωνα
 • 1 ζάρι ενεργειών
 • Οδηγίες παιχνιδιού

Πως παίζεται:
Κάθε παίκτης, όταν έρχεται η σειρά του, ρίχνει και τα τρία ζάρια και πραγματοποιεί την ενέργεια που υποδεικνύουν. Αν ο παίκτης πραγματοποιήσει την ενέργεια σωστά, προχωράει τόσα γράμματα όσα υποδεικνύει η αρίθμηση του ζαριού ενεργειών. Αν ο παίκτης απαντήσει λάθος, παραμένει στο ίδιο γράμμα. Αν στο γράμμα που θα βρεθεί, υπάρχει εικονίδιο που υποδεικνύει κάποια ενέργεια, όπως Άμπρα κατάμπρα! Μία νεράιδα σε μεταφέρει από το γράμμα Γ στο γράμμα Θ!", θα πρέπει να την πραγματοποιήσει (Οι ενέργειες των εικονιδίων του ταμπλό περιγράφονται επάνω στο ταμπλό).

Παράδειγμα, αν τα ζάρια δείξουν:
ζάρι με σύμφωνα: π, ζάρι με φωνήεντα: α και ζάρι ενεργειών: ΣΥΛΛΑΒΗ με το εικονίδιο του στόματος, ο παίκτης πρέπει να πει τη συλλαβή που σχηματίζουν τα δύο γράμματα, ξεκινώντας πάντα με το σύμφωνο, δηλαδή, θα πρέπει να πει "πα".

Ο παίκτης που θα διανύσει πρώτος τον μαγικό κόσμο της άλφαβήτας και φτάσει στο αστέρι κερδίζει!

Τα ζάρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη της ύλης του μαθήματος της γλώσσας της Α' δημοτικού. Αρχικά μπορείτε να χρησιμοποιείται τα σύμφωνα και τα φωνήεντα στους κύκλους με τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις, και, καθώς η ύλη του μαθήματος προχωράει, να προχωρήσετε στα σύμφωνα και τα φωνήεντα στους κύκλους με τις πιο σκούρες αποχρώσεις.

Ζάρι ενεργειών:
ΦΩΝΟΥΛΑ με το εικονίδιο του στόματος: ο παίκτης πρέπει να επιλέξει ένα από τα δύο γράμματα και να πει τη φωνούλα του.
ΣΥΛΛΑΒΗ με το εικονίδιο του στόματος: ο παίκτης πρέπει να πει τη συλλαβή που σχηματίζουν τα δύο γράμματα, ξεκινώντας πάντα με το σύμφωνο.
ΛΕΞΗ με το εικονίδιο του στόματος: ο παίκτης πρέπει να επιλέξει ένα από τα δύο γράμματα και να πει μία λέξη που αρχίζει από αυτό.
ΓΡΑΜΜΑ με το εικονίδιο του μολυβιού: ο παίκτης πρέπει να επιλέξει ένα από τα δύο γράμματα και να το γράψει.
ΣΥΛΛΑΒΗ με το εικονίδιο του μολυβιού: ο παίκτης πρέπει να γράψει τη συλλαβή που σχηματίζουν τα δύο γράμματα, ξεκινώντας πάντα με το σύμφωνο.
ΛΕΞΗ με το εικονίδιο του μολυβιού: ο παίκτης πρέπει να επιλέξει ένα από τα δύο γράμματα και να γράψει μία λέξη που αρχίζει από αυτό.
Ιδανικό για επανάληψη κατά τις καλοκαιρινές διακοπές.
Τιμή: 12 ευρώ

*Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής.

Για να παραγγείλετε το Επιτραπέζιο παιχνίδι γλώσσας Α' δημοτικού Η μαγεία της άλφαβήτας από τα παιχνίδια γλώσσας Α' Δημοτικού, επικοινωνήστε μαζί μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Δες όλα τα παιχνίδια δημοτικού...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...