Οι τροχοί της γλώσσας - Άρθρα και καταλήξεις ουσιαστικών

Το παιχνίδι Οι τροχοί της γλώσσας - Άρθρα και καταλήξεις ουσιαστικών περιλαμβάνεται στα παιχνίδια γλώσσας Α' δημοτικού του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται, ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και στην εμπέδωση της ύλης της γλώσσας της Α' δημοτικού με ευχάριστο τρόπο.

Οι τροχοί της γλώσσας - Άρθρα και καταλήξεις ουσιαστικών

Το παιχνίδι Οι τροχοί της γλώσσας - Άρθρα και καταλήξεις ουσιαστικών αποτελείται από 4 τροχούς - κύκλους, 2 με 12 λέξεις ο καθένας για να συμπληρωθούν τα άρθρα το, η ή ο και 2 με 12 λέξεις ο καθένας για να συμπληρωθούν οι καταλήξεις ι ή η. Οι λέξεις είναι από τις 3 πρώτες ενότητες της γλώσσας Α' Δημοτικού. Η συμπλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί με μολύβι, μαρκαδόρο ή μανταλάκια χειροτεχνίας. Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή.
Τιμή ψηφιακού αρχείου: 4 ευρώ

*Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού

Για να παραγγείλεις το παιχνίδι Οι τροχοί της γλώσσας - Άρθρα και καταλήξεις ουσιαστικών από τα παιχνίδια γλώσσας Α' Δημοτικού, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Δες όλα τα παιχνίδια δημοτικού...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...