Ντόμινο - Πρόσθεση και αφαίρεση των αριθμών μέχρι το 10

Το Ντόμινο - Πρόσθεση και αφαίρεση των αριθμών μέχρι το 10 περιλαμβάνεται στα παιχνίδια μαθηματικών Α' δημοτικού του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται, ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και στην εμπέδωση της ύλης των μαθηματικών της Α' δημοτικού με ευχάριστο τρόπο.

Ντόμινο - Πρόσθεση και αφαίρεση των αριθμών μέχρι το 10

Το Ντόμινο - Πρόσθεση και αφαίρεση των αριθμών μέχρι το 10 αποτελείται από 30 κάρτες οι οποίες έχουν δύο μισά, το πρώτο μισό έχει έναν αριθμό από το 6-10 και το δεύτερο μισό μία πρόσθεση ή μία αφαίρεση. Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.
Τιμή ψηφιακού αρχείου: 3 ευρώ
Τιμή έτοιμου προϊόντος: 6 ευρώ

*Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής.

Για να παραγγείλεις το Ντόμινο - Πρόσθεση και αφαίρεση των αριθμών μέχρι το 10 από τα παιχνίδια μαθηματικών Α' Δημοτικού, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Δες όλα τα παιχνίδια δημοτικού...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...