Κάρτες - Ανεβαίνω ανά 2, 5 και 10

Οι Κάρτες - Ανεβαίνω ανά 2, 5 και 10 περιλαμβάνονται στα παιχνίδια μαθηματικών Α' δημοτικού του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται, ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και στην εμπέδωση της ύλης των μαθηματικών της Α' δημοτικού με ευχάριστο τρόπο.

Κάρτες - Ανεβαίνω ανά 2, 5 και 10

Οι Κάρτες - Ανεβαίνω ανά 2, 5 και 10 αποτελούνται από 28 κάρτες πολλαπλής επιλογής για εξάσκηση στο μέτρημα ανά 2 μέχρι το 20 και ανά 5 και 10 μέχρι το 100. Μπορείτε να τις παίζεται με μανταλάκια, εξασκώντας παράλληλα τη λεπτή κινητικότητα. Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.
Τιμή ψηφιακού αρχείου: 3 ευρώ
Τιμή έτοιμου προϊόντος: 6 ευρώ

*Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής.

Για να παραγγείλεις τις Κάρτες - Ανεβαίνω ανά 2, 5 και 10 από τα παιχνίδια μαθηματικών Α' Δημοτικού, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Δες όλα τα παιχνίδια δημοτικού...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...