Ντόμινο - Μαθαίνω τα κατοικίδια στα αγγλικά

Το Ντόμινο - Μαθαίνω τα κατοικίδια στα αγγλικά περιλαμβάνεται στα παιχνίδια αγγλικών Α' δημοτικού του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται, ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και στην εμπέδωση της ύλης των αγγλικών της Α' δημοτικού (pre-Junior) με ευχάριστο τρόπο.

Ντόμινο - Μαθαίνω τα κατοικίδια στα αγγλικά

Το Ντόμινο - Μαθαίνω τα κατοικίδια στα αγγλικά αποτελείται από 30 κάρτες οι οποίες έχουν δύο μισά, το πρώτο μισό έχει την εικόνα ενός κατοικίδιου ζώου και το δεύτερο μισό τη λέξη στα αγγλικά ενός άλλου κατοικίδιου ζώου. Περιλαμβάνει τα κατοικίδια: γάτα, σκύλος, χελώνα, κουνέλι, παπαγάλος, ψάρι, τα οποία διδάσκονται στην Α' δημοτικού (Pre-Junior). Η διδασκαλία των αγγλικών της Α' δημοτικού επικεντρώνεται στον προφορικό λόγο, ώστε να εξοικειωθούν τα παιδιά με τη γλώσσα και πολύ αργότερα να γράφουν και να διαβάζουν! Λέγοντας στο παιδί, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τις ονομασίες των κατοικίδιων ζώων στα αγγλικά, τις μαθαίνει, ενώ με την επανάληψη τις αφομοιώνει. Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο. Το ψηφιακό αρχείο διατίθεται δωρεάν για εκτύπωση και μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Τιμή έτοιμου προϊόντος: 6 ευρώ

*Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής.

Για να παραγγείλεις το Ντόμινο - Μαθαίνω τα κατοικίδια στα αγγλικά από τα παιχνίδια αγγλικών Α' Δημοτικού, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Δες όλα τα παιχνίδια ξένων γλωσσών...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...