Ντόμινο - Μαθαίνω τα ζώα της φάρμας στα αγγλικά

Το Ντόμινο - Μαθαίνω τα ζώα της φάρμας στα αγγλικά περιλαμβάνεται στα παιχνίδια αγγλικών του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται, ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και στην εμπέδωση των αγγλικών με ευχάριστο τρόπο.

Ντόμινο - Μαθαίνω τα ζώα της φάρμας στα αγγλικά

Το Ντόμινο - Μαθαίνω τα ζώα της φάρμας στα αγγλικά αποτελείται από 30 κάρτες οι οποίες έχουν δύο μισά, το πρώτο μισό έχει μία εικόνα και το δεύτερο μισό έχει μία περιγραφή στα αγγλικά, που αντιστοιχεί σε κάποια εικόνα. Στις περιγραφές περιλαμβάνονται τα ζώα της φάρμας, το άρθρο a, οι αριθμοί από 2 έως 3 και τα χρώματα άσπρο, μαύρο, καφέ και ροζ. Περιλαμβάνει τα ζώα της φάρμας: γουρούνι, άλογο, πρόβατο, κότα, αγελάδα και κατσίκα. Λέγοντας στο παιδί, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τις ονομασίες των ζώων της φάρμας στα αγγλικά, τις μαθαίνει, ενώ με την επανάληψη τις αφομοιώνει. Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.
Τιμή ψηφιακού αρχείου: 3 ευρώ
Τιμή έτοιμου προϊόντος: 6 ευρώ

*Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής.

Για να παραγγείλεις το Ντόμινο - Μαθαίνω τα ζώα της φάρμας στα αγγλικά από τα παιχνίδια αγγλικών, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Δες όλα τα παιχνίδια ξένων γλωσσών...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...