Ντόμινο - Μαθαίνω τα φρούτα και τα λαχανικά στα αγγλικά

Το Ντόμινο - Μαθαίνω τα φρούτα και τα λαχανικά στα αγγλικά περιλαμβάνεται στα παιχνίδια αγγλικών του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται, ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και στην εμπέδωση των αγγλικών με ευχάριστο τρόπο.

Ντόμινο - Μαθαίνω τα φρούτα και τα λαχανικά στα αγγλικά

Το Ντόμινο - Μαθαίνω τα φρούτα και τα λαχανικά στα αγγλικά αποτελείται από 28 κάρτες οι οποίες έχουν δύο μισά, το πρώτο μισό έχει μία εικόνα ενός φρούτου ή λαχανικού και το δεύτερο μισό τη λέξη στα αγγλικά ενός άλλου φρούτου ή λαχανικού. Περιλαμβάνει τα φρούτα και λαχανικά: μήλο, πορτοκάλι, μπανάνα, αχλάδι, ντομάτα, πατάτα και καρότο. Λέγοντας στο παιδί, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τις ονομασίες των φρούτων και των λαχανικών στα αγγλικά, τις μαθαίνει, ενώ με την επανάληψη τις αφομοιώνει. Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.
Τιμή ψηφιακού αρχείου: 3 ευρώ
Τιμή έτοιμου προϊόντος: 6 ευρώ

*Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής.

Για να παραγγείλεις το Ντόμινο - Μαθαίνω τα φρούτα και τα λαχανικά στα αγγλικά από τα παιχνίδια αγγλικών, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Δες όλα τα παιχνίδια ξένων γλωσσών...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...