Κάρτες - Οι αριθμοί στα αγγλικά

Οι Κάρτες - Οι αριθμοί στα αγγλικά περιλαμβάνονται στα παιχνίδια αγγλικών του dreamymemoriesProject, τα οποία σχεδιάζονται, ώστε να συμβάλλουν στην εξάσκηση και στην εμπέδωση των αγγλικών με ευχάριστο τρόπο.

Κάρτες - Οι αριθμοί στα αγγλικά

Οι Κάρτες - Οι αριθμοί στα αγγλικά περιλαμβάνουν 13 κάρτες πολλαπλής επιλογής με τις ονομασίες των αριθμών από 0-12 στα αγγλικά για αντιστοίχιση με τους αριθμούς. Περιλαμβάνει και τους αριθμούς 0, 11 και 12, τους οποίους μπορείτε να αφαιρέσετε αν θέλετε να περιοριστείτε στους αριθμούς 1-0, χωρίς να επηρεάζεται. Μπορείτε να τις παίζεται με μανταλάκια, εξασκώντας παράλληλα τη λεπτή κινητικότητα. Διατίθεται σε ψηφιακή μορφή ή έτοιμο.
Τιμή ψηφιακού αρχείου: 2 ευρώ
Τιμή έτοιμου προϊόντος: 4 ευρώ

*Προϊόν ψηφιακού σχεδιασμού και εκτύπωσης και χειροποίητης κατασκευής.

Για να παραγγείλεις οι Κάρτες - Οι αριθμοί στα αγγλικά από τα παιχνίδια αγγλικών, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Δες όλα τα παιχνίδια ξένων γλωσσών...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...